Vakna på rätt sida

Är du morgontrött? Well, det kan vi tyvärr inte hjälpa dig med. Däremot kan vi ge dig tips på hur du vaknar lite snyggare. Här är tre briljanta väckarklockor, från billigt till lite dyrare. iPhone-uret Areaware iPhone 5 Alarm Dock Ladda ner en gratis iPhone-app, plugga in telefonen och låt den tjänstgöra som väckarklocka samtidigt […]

Publicerad 2013-04-25 09:52  | Lästid: 2 minuter | Patrik Hedlund

Är du morgontrött? Well, det kan vi tyvärr inte hjälpa dig med. Däremot kan vi ge dig tips på hur du vaknar lite snyggare. Här är tre briljanta väckarklockor, från billigt till lite dyrare.

iPhone-uret
Areaware iPhone 5 Alarm Dock
Ladda ner en gratis iPhone-app, plugga in telefonen och låt den tjänstgöra som väckarklocka samtidigt som den laddas upp. Enkelt, genialiskt och snyggt. Finns här för 350 kronor plus frakt.

Ljus och fräsch
Georg Jensen Henning Koppel, väckarklocka
10 centimeter i diameter, dansk, modern och stilren. Perfekt för alla er med Stockholmsvitt på väggarna. Finns här för 999 kronor plus frakt.

Tyst tysk
Braun Reflex Control Alarmclock
Tyska Braun levererar skön retrokänsla i litet format. Med ett tyst quartz-urverk och världstidskarta. Dessutom reagerar den på rörelser, så snoozar gör du genom att vifta framför den. Fiffigt men farligt. Finns i svart vitt och blått för cirka 400 kronor plus frakt här.

Patrik Hedlund

Dela på Facebook
Tweeta