Välkommen på shoppingkväll i H&M Man-butiken på torsdag

Landslagsstjärnan Jimmy Durmaz har valt ut sina favoriter ur H&M:s höstkollektion. Vi firar "Selected by Jimmy Durmaz" med en härlig shoppingkväll i H&M Man-butiken på Norrmalmstorg!

Olle Arnell  |  Publicerad 2018-09-03 16:03  |  Lästid: < 1 minuter

Du och en vän är välkomna, ni får 20% rabatt på hela sortimentet och Cafés modechef Daniel Lindström finns på plats och ger dig stiltips. Fixa höstfint skägg med hjälp av vår barberare eller njut av en kall öl med tilltugg medan du shoppar.

OSA för dig och en vän här!

Jimmy Durmaz har valt ut sina favoriter ur H&M:s höstkollektion

Jimmy Durmaz har valt ut sina favoriter ur H&M:s höstkollektion.

Under kvällen tävlar vi ut ett presentkort på H&M värt 1 000 kr samt ett groomingkit från Bull Dog. Alla kunder får dessutom en goodiebag med hudvårdsprodukter och senaste numret av Café med sig hem.

Jimmy är engagerad i Locker Room Talk, en ideell organisation som jobbar med jämställdhet och schyssta attityder, mot snacket i omklädningsrummet i ett förebyggande syfte. H&M har en ”lägg till-kampanj” i butik under event-veckan, så för varje krona du lägger till på ditt köp som bidrag till Locker Room Talks arbete, skänker H&M lika mycket. Locker Room Talk är även på plats för att berätta mer om sitt arbete.

Detta vill du inte missa. Ta med dig en vän och OSA till shoppingnkvällen genom att klicka här!

Jimmy Durmaz jonglerar med en boll

Jimmy Durmaz har valt ut sina favoriter ur H&M:s höstkollektion.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2018-09-10 13:32