Annons

Vårens snyggaste bälten?

Franska A.P.C. släppte nyligen sin accessoarkollektion för sommaren 2009. Bland den finns vårens snyggaste bälten – flätad bomull i marinblått och beigt. "Bälten som är nätta och dessutom flätade är väldigt sobert. De här passar utmärkt nu i vår och sommar", säger Cafés modechef Daniel Lindström.

joel

Franska A.P.C. släppte nyligen sin accessoarkollektion för sommaren 2009. Bland den finns vårens snyggaste bälten – flätad bomull i marinblått och beigt. "Bälten som är nätta och dessutom flätade är väldigt sobert. De här passar utmärkt nu i vår och sommar", säger Cafés modechef Daniel Lindström.Franska A.P.C. släppte nyligen sin accessoarkollektion för sommaren 2009. Bland den finns vårens snyggaste bälten – flätad bomull i marinblått och beigt.
– Bälten som är nätta och dessutom flätade är väldigt sobert, säger Cafés modechef Daniel Lindström. De här passar utmärkt nu i vår och sommar.

Annons
Gilla Cafe.se på Facebook

Apc2
Vilken oufit rekommenderar du att man använder dessa bälten till?
– Till kortärmad skjorta, chinos och ett par ökenkängor, säger Daniel Lindström.

Ska man matcha bältet med skorna?
– Det är en smaksak. Själv föredrar jag att ha det i liknande färg som byxorna, jag vill inte att bältet ska dra för mycket uppmärksamhet.

Jacqueline Joo

Bältena finns att köpa på www.apc.fr för cirka 530 kronor.  

Annons

Dela (0)
Tweeta

Annons


Laddar