Annons
Annons

Vårens snyggaste plagg, del 1

Kalendern säger januari, men i modevärlden är det vår. 2009 års bästa nyheter finns (som vi tidigare rapporterat om) redan i butik – från koftor med korta ärmar till hybrider mellan rockar och skjortor. Café har grävt djupt och presenterar här vårens snyggaste plagg, en guide i fem delar.

joel

Kalendern säger januari, men i modevärlden är det vår. 2009 års bästa nyheter finns (som vi tidigare rapporterat om) redan i butik – från koftor med korta ärmar till hybrider mellan rockar och skjortor. Café har grävt djupt och presenterar här vårens snyggaste plagg, en guide i fem delar.Kalendern säger januari, men i modevärlden är det vår. Nästa års bästa nyheter finns (som vi tidigare rapporterat) redan i butik – från koftor med korta ärmar till hybrider mellan rockar och skjortor.

Annons

Café har grävt djupt och presenterar här vårens snyggaste plagg, en guide i fem delar.

blank

Pigga pasteller
Konsten att blanda olika pastellfärger utan att se ut som en påse smågodis är att använda ett plagg som färgmässigt är nära vitt. Koftan på bilden är egentligen syrenlila, men uppfattas som neutral tillsammans med rosa och turkos.

Gilla Cafe.se på Facebook

Kofta, 2 500 kr, Filippa K.
Skjorta, 1 100 kr, Blank.
Byxor, 1 299 kr, J.Lindeberg.

prada

Häftig hybrid

I vår introducerar en del varumärken ett plagg som enklast beskrivs som en hybrid mellan skjorta och rock. Styv långskjorta eller en slappt elegant rock – du väljer!

Rock, 7 180 kr, Prada.
Skjorta, 1 200 kr, Blank.
Byxor, 1 100 kr, Acne.
Skor, Gucci (pris ges vid förfrågan).

Foto: Jimmy Backius.
Stylist: Lisa Lindqwister.

Annons

Dela (0)
Tweeta

Annons


Laddar