Annons
Annons

[nggallery id=179]

Av Mats Rydström

Duke Nukem Forever
Kunde 3D Realms kanske valt en mer passande titel? Det fjärde actionspelet om machohjälten Duke Nukem har varit på ingång sedan 1997, och förväntningarna var inledningsvis mycket höga då Duke Nukem 3D från året innan varit ett rejält lyft för genren. George Broussard på 3D Realms uppgav nyligen att de inte vill stressa fram spelet. No shit sherlock! Bisarrt nog utlovar de en uppföljare, när de väl slutfört denna utgåva.

Annons
Gilla Cafe.se på Facebook

Historiens kanske mest välkända vaporware.
Prognos: sma_fiskarn_1

Starcraft: Ghost
Detta actionspel till Xbox baseras på Starcraft men ur den kvinnliga soldaten Novas perspektiv. Café provspelade Starcraft: Ghost på E3-mässan 2003, i år visades dock inget upp och i början på augusti släppte Blizzard ett kryptiskt pressmeddelande som talade om omfördelningar av resurser från deras konsolprojekt till World of Warcraft-expansionspaketet The Burning Crusade.
Prognos: sma_fiskarn_2

S.T.A.L.K.E.R. – Shadow of Chernobyl
Ett trots allt mycket lovande och supersnyggt spel om Tjernobyl som hyllades rejält då det först visades upp, och skulle ha släppts redan julen 2004. Vi trodde länge att det ukrainska utvecklingsteamet själva dött stråldöden men nu lovar de vara klara till tidigt nästa år.
Prognoski: sma_fiskarn_3

Fallout 3

Hette från början Van Buren men ska bli en riktig uppföljare i
Fallout-serien. Efter att Interplay gick i putten tog Bethesda över
utvecklingen och sägs nu använda sin Elder Scrolls Oblivion-spelmotor.
Endast en affisch visades på årets E3, och om och i så fall när spelet
verkligen släpps är helt oklart.


Prognos:
sma_fiskarn_3

Command & Conquer 3 – Tiberium Wars
Sju år efter det först omnämndes och långt efter att Electronic Arts köpt upp skaparna Westwood har nu ett 2007-släpp utlovats för nästa del i denna klassiska strategiserie. Screenshots finns och EA lär inte tillåta ytterligare strul.
Prognos: sma_fiskarn_4

Annons

Dela (0)
Tweeta

Annons


Laddar