Världens snyggaste (och dyraste) träningsredskap för hemmagymmet

Dyra träningsredskap för hemmet

Spana in träningsmaskinerna som potentiellt får både dig och ditt hem i bättre form.

Robin Åberg  |  Publicerad 2021-03-05 10:18  |  Lästid: 3 minuter

Att gå till gymmet är en besvärlig och kanske lite skämmig upplevelse i dessa tider. Stå där i kylan och vänta i en kvart bara för att få lyfta skrot eller springa på rullband kan man gott vara utan. Alla har däremot inte möjlighet att bygga sig ett hemmagym men vi alla kan ju fantisera – och ska man fantisera är det lika bra att dra på stort.

Det finns plastiga träningsmaskiner som studsar när man använder dem och sen finns det träningsmaskiner som nästan skulle kunna stå på en piedestal i vardagsrummet. Nedan träningsmaskiner tillhör definitivt den senare kategorin.

Motionscykel från Ciclotte

Ca 125 000 Kr

För det nätta priset av 125 000 kr (eller översatt till ett mer förståeligt värde: nio begagnade Saab 9-5) kan du cykla som man gjorde på 1800-talet i ditt hem! Priset till trots, är det inte den snyggaste motionscykeln man sett?

Finns att köpa här.

NOHrD SprintBok från WaterRower

Ca 62 500 kr

Som de själva skriver på sin hemsida: ”Det är lika mycket ett träningsredskap som ett statement för ditt hem” och det är väl bara att hålla med. Detta manuella löpband, nästan helt i trä, är kanske det snyggaste löpbandet som tillverkats – och det säger inte lite.

Dess 62 flexibla träribbor bäddar för en nästintill ljudlös löptur och 30 procent högre kaloriförbränning än elektroniska löpband enligt tillverkaren. Den har även en inbyggd surfplatta så du kan hålla dig uppdaterad under träningen.

Finns att köpa här.

Performance Ergometer från WaterRower

Ca 19 110 kr

Kul att se att skolans gamla ribbstol fått nytt liv i form av en magnifik roddmaskin! Den har allt man kan önska hos en roddmaskin inklusive noggrann mätning av din prestation. Ingen inbyggd surfplatta men det finns fästen för att sätta fast sin egen pryl.

Finns att köpa här.

Cross Personal från TechnoGym

Ca 193 263 Kr

Crosstrainers har aldrig varit så snygga (nåja) som denna pärla från företaget med det inbjudande namnet TechnoGym. För den som har en slant och även har en förkärlek för krom är detta det givna valet. Självklart har den inbyggd skärm och – hör upp! – inbyggda högtalare i handtagen.

Finns att köpa här.

Kinesis Personal från TechnoGym

Ca 162 000 Kr

Nej det här är varken en BDSM-maskin eller ett tortyredskap utan ett multiträningsredskap där man enligt TechnoGym själva ska kunna göra 200 olika övningar. Hela rasket ryms på en ynka kvadratmeter och är gjord i noga utvalda material.

Vid närmare eftertanke fungerar den nog alldeles utmärkt för invecklad kopulation också.

Finns att köpa här.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2021-03-08 14:14