Hoppa till innehåll

Veganska matbloggaren öppnar pop up-restaurang på Radisson

Kocken Gustav Johansson har länge haft ambitionen att bredda synen på vegansk mat. Nu är han aktuell med ett nytt, lite oväntat samarbete.

Matkreatören Gustav Johansson, som driver Sveriges största veganska matblogg ”Jävligt Gott” och den växtbaserade restaurangen ChouChou, öppnar nu pop up-restaurang på Radisson Blu Waterfront Hotel Stockholm i maj. Det verkar även bjudas på en del överraskningar, men vi kommer till det. Gustav får först själv berätta lite om samarbetet.

”På ChouChou vill vi visa hur fantastiskt gott det är med växtbaserad mat – och för att göra det på bästa möjliga sätt så måste vi skapa dessa upplevelser på fler ställen där folk kanske inte själva hade sökt upp den. På Radisson Blu Waterfront Hotel Stockholm möts varje dag tusentals människor och hotellet är därför en perfekt plats för att skapa nya hållbara och jävligt goda matupplevelser.”

Pop up-restaurangen slår upp dörrarna den 16 maj och håller öppet under fyra kvällar i veckan i tre veckor. Maten som kommer att serveras presenteras i ett pressmeddelande som ”ett möte mellan två kök där idéerna från ChouChou möter kreativiteten och hantverket från det kulinariska teamet på Radisson Blu Waterfront”. Och det låter ju spontant inte som en helt dum idé, så här på förhand.

Ambitionen med samarbetet är också att någon av rätterna som serveras under gästspelet ska finnas kvar på den ordinarie menyn. Förutom god mat kan gästerna som besöker pop up-restaurangen även som sagt förvänta sig flera andra överraskningar – bland annat att hotellet en kväll i veckan bjuder ett sällskap på hela matnotan.

Pop up-restaurangen slår upp dörrarna den 16 maj och håller öppet under fyra kvällar i veckan i tre veckor.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.