Annons
Annons


I samband med att EM-truppen presenterades passade Svenska fotbollförbundet och Umbro också på att visa upp den nya matchoutfit landslaget kommer att bära i sommar.

Annons
Gilla Cafe.se på Facebook

Sofie Fahrman var på plats och gav den nya designen högsta betyg.
– De här plaggen är inte bara snygga utan innehåller också Umbros nya Climate Control Technology – en unik textilfiber som absorberar och transporterar svett.


Fahrman
och fibrer i all ära. Men det viktiga är väl vad spelarna tycker? Vi högg tag i Niclas Alexandersson och Rami Shaaban.
 
– Den är lätt och luftig, precis som en matchtröja ska vara, säger Niclas Alexandersson. På frågan om vilket plagg utöver fotbollsskorna som blir viktigast att ta med till EM kommer svaret snabbt: ”Flip-flopsen – hotellplagget nummer ett”.

Rami Shaaban hade ännu inte fått se målvakternas matchdräkt men tyckte utespelarnas var snygg. När vi tillsammans synar Anders Svensson i sin matchoutfit påpekar jag att designen borde ha varit mer slimmad. Shaaban kontrar snabbt: ”Anders är så liten – han fyller inte ut den”.

Hur stort är klädintresset i EM-truppen?
– Ganska stort. Det har hänt massor sen jag började för 15 år sedan, säger Niclas Alexandersson.
– Många som är intresserade sticker dock ut väldigt mycket – slitna jeans och stora tryck, säger Shaaban. Jag gillar en mer nertonad stil. Mikael Dorsin klär sig bäst i landslaget.

Vinner ni EM i mode?
– Absolut!

Patrik Hedlund

alexandersson
Niclas Alexandersson poserar i sin nya tröja.

shabaan
Rami Shaaban.

emdress
Landslagets hemmaställ under EM.

bortaställhela
Landslagets bortaställ under EM.

Annons

Dela (0)
Tweeta

Annons


Laddar