Annons

Vinn actionspäckad dvd-box!

Torpeden Chev Chelios (Jason Statham) är tillbaka. Trots att han (i originalfilmen) föll ur en helikopter mitt i LA har Chev nu återupplivats och mår fint – tills han upptäcker att hans oförstörbara hjärta har bytts ut mot en batteridriven pump. När han får reda på att hjärtat är på väg till en Triad-boss som behöver en hjärttransplantation försöker han ta tillbaka det. Innan tiden går ut och pumpen slutar fungera måste han besegra kinesiska gangstrar, strippor med gevär och arga porrstjärnor. Vi ger dig chansen att kamma hem dvd-boxen med Crank 1 & 2.

joel

Torpeden Chev Chelios (Jason Statham) är tillbaka. Trots att han (i originalfilmen) föll ur en helikopter mitt i LA har Chev nu återupplivats och mår fint – tills han upptäcker att hans oförstörbara hjärta har bytts ut mot en batteridriven pump. När han får reda på att hjärtat är på väg till en Triad-boss som behöver en hjärttransplantation försöker han ta tillbaka det. Innan tiden går ut och pumpen slutar fungera måste han besegra kinesiska gangstrar, strippor med gevär och arga porrstjärnor. Vi ger dig chansen att kamma hem dvd-boxen med Crank 1 & 2.Torpeden Chev Chelios (Jason Statham) är tillbaka. Trots att han (i ettan) föll ur en helikopter och störtade rakt ned på en gata mitt i LA har Chev återupplivats och mår fint – tills han upptäcker att hans oförstörbara hjärta har bytts ut mot en batteridriven konstgjort pump.

När han får reda på att hjärtat är på väg till en Triad-boss som behöver en hjärttransplantation försöker han ta tillbaka det med hjälp av sin flickvän

Annons
Gilla Cafe.se på Facebook

Eve (Amy Smart). Innan tiden går ut och pumpen slutar fungera måste duon kämpa mot bland annat kinesiska gangstrar, mexikanska brottslingar, strippor med gevär och arga porrstjärnor i den här intensiva, adrenalinpackande actionthrillern.

crank2

Café har lagt vantarna på 10 stycken dvd-boxar innehållandes Crank 1 & 2-box (värde 250 kronor styck).

Allt du behöver göra för att ha chansen att vinna är att svara rätt på följande frågor:

1) I vilken av tre följande filmer spelar Jason Statham? Lock, Stock and Two Smoking Barrels, Braveheart och Matrix.

2) Motivera: Varför är du sugen på att kamma hem en dvd-box?

Skicka dina svar till [email protected]
senast den 18 december och glöm inte att också ange ditt namn, din
adress, ditt mobilnummer. Skriv CRANK i ämnesraden.

Lycka till!

Under tiden du väntar på svar kan du spela spelet Crank. Klicka nedan:
Click to play the f#ckin game!

Tävlingsregler
Vinnarna kommer att utses av en jury bestående av Cafés
redaktionsmedlemmar under ledning av Daniel Kjellsson, chefredaktör på Cafe.se. Juryns
beslut kan ej överklagas och priset går ej att byta mot kontanter,
flyttas eller överlåtas på annan person. Eventuell vinstskatt betalas
av vinnaren. Anställda på Allers Förlag får ej delta i
tävlingen.
 

 

Annons

Dela (0)
Tweeta

Annons


Laddar