Annons

Vinn biobiljetter, gps och lyxig dvd-box!

På fredag premiärvisas Righteous Kill, en thriller med bland andra Robert DeNiro, Al Pacino och Curtis ”50 Cent” Jackson på rollistan. Vi uppmärksammar detta med en exklusiv tävling.

joel

På fredag premiärvisas Righteous Kill, en thriller med bland andra Robert DeNiro, Al Pacino och Curtis ”50 Cent” Jackson på rollistan. Vi uppmärksammar detta med en exklusiv tävling.På fredag premiärvisas Righteous Kill, en thriller med bland andra Robert DeNiro, Al Pacino och Curtis ”50 Cent” Jackson på rollistan.

I korta drag så skakas New York av en seriemördares framfart – en galning som till synes slumpmässigt väljer sina offer och efterlämnar märkliga poem på varje brottsplats.

Stans mest erfarna brottsutredare (De Niro och Pacino) sätts på fallet. Snart börjar de misstänka att gärningsmannen kan vara en ur deras egen yrkeskår.

Annons
Gilla Cafe.se på Facebook

Men New York har tusentals poliser och mördaren planerar redan sitt nästa drag…

Nu ger Cafe.se dig chansen att kamma hem biljetter till filmen, en lyxig Rambo-dvd-box i plåt – samt en gps! Gps:en är en Magellan RoadMate 1425 värd 2 695 kronor (läs mer om modellen här: www.magellansverige.se/).

Allt du behöver göra för att ha chansen att vinna är att svara rätt på följande frågor:

1. ”Al” är inte Al Pacinos riktiga förnamn. Vad heter han?

2. Vad är titeln på 50 Cents senaste album?

3. Varför är du i störst behov av en gps?

Skicka ditt svar till [email protected] senast den 26 september och glöm inte att också skriva ditt namn, din adress och ditt mobilnummer.

Lycka till!

Annons

Dela (0)
Tweeta

Annons


Laddar