Annons

Utan Matt Damon men lika hård ändå. The Bourne Legacy är det senaste tillskottet i den populära Bourne-filmserien. Se till att delta i Cafés tävling för att ha chansen att vinna biobiljetter till filmen, som har biopremiär den 29 augusti.

* * *

Manusförfattaren bakom Bourne-filmerna, Tony Gilroy, regisserar det senaste kapitlet i den populära filmserien. I The Bourne legacy utökar manusförfattaren och regissören Bourne-världen, som ursprungligen skapades av Robert Ludlum, med en nyskriven berättelse om en helt annan hjälte (Jeremy Renner) vars liv eller död hänger på händelserna i de tre första filmerna.

Annons
Gilla Cafe.se på Facebook

I The Bourne legacy får Renner sällskap av ett gäng andra nykomlingar till Bourne-serien: Rachel Weisz, Edward Norton, Stacy Keach och Oscar Isaac. Ett par veteraner finns dock kvar: Albert Finney, Joan Allen, David Strathairn och Scott Glenn repriserar alla sina tidigare roller.

Klicka här för att köpa biljetter och här för att komma till filmens hemsida.

* * *

Fem vinnare får de tre tidigare filmerna på DVD samt två biobiljetter var. Allt du behöver göra för delta är att svara rätt på frågan nedan samt motivera varför just du ska vinna.

    Villkor: Genom att kryssa i rutan godkänner jag Aller Medias integritetspolicy och intygar att jag är över 16 år. När du fyllt i din e-postadress och ditt mobilnummer ger du oss tillstånd att använda dom i marknadsföringssyfte.

    Vi kommer inte att sälja dem vidare till tredje part utan endast använda dem för egen marknadsföring eller tillsammans med ev samarbetspartner.

Se trailern här:
 

Annons

Dela (3)
Tweeta

Annons


Laddar