Annons
Annons


Den 12 oktober är det biopremiär för Savages – Oliver Stones hyllning till 90-talets coola crimegenre – och nu kan du vinna biljetter till dig och dina kompisar!

Annons

Synopsis: Entreprenörerna Ben, en god och fridfull buddist, och hans bäste vän Chon, före detta Navy SEAL och legosoldat, driver ett framgångsrikt företag i den lukrativa jordbruksindustrin – deras marijuana är bland den främsta som odlats fram. Gemensamt har de också kärleken till den otroligt vackra Ophelia. Livet är idylliskt i deras lilla stad i södra Kalifornien – fram till dess att den mexikanska Baja-kartellen bestämmer sig för att ta över och kräver att trion ingår ett partnerskap med dem.

Gilla Cafe.se på Facebook

När den hänsynslösa ledaren för Baja-kartellen, Elena, och hennes brutala högra hand, Lado, underskattar det obrytbara bandet mellan de tre vännerna, tvingas Ben och Chon – tillsammans med en korrupt narkotikapolis – inleda ett till synes hopplöst krig mot kartellen.

* * *

Köp dina biljetter här!

Klicka här för att komma till filmens hemsida!

Fem vinnare får hela fyra biljetter var – det är ju kul att gå ett gäng på bio. Lycka till!

    Villkor: Genom att kryssa i rutan godkänner jag Aller Medias integritetspolicy och intygar att jag är över 16 år. När du fyllt i din e-postadress och ditt mobilnummer ger du oss tillstånd att använda dom i marknadsföringssyfte.

    Vi kommer inte att sälja dem vidare till tredje part utan endast använda dem för egen marknadsföring eller tillsammans med ev samarbetspartner.

Se trailern här:

 

Annons

Dela (0)
Tweeta

Annons


Laddar