Annons

Vinn fem par nya jeans!

Jo, nog slänger vi oss med fraser som ”en självklarhet i var mans garderob” lite väl ofta. Men jeans är jeans. Och förmodligen så använder du dina jeans med en frekvens inga andra plagg, förutom möjligen jackan, kommer i närheten av. Därför vill vi nu ge dig en chans att fylla på med fem nya par jeans från Levi's.

joel

Jo, nog slänger vi oss med fraser som ”en självklarhet i var mans garderob” lite väl ofta. Men jeans är jeans. Och förmodligen så använder du dina jeans med en frekvens inga andra plagg, förutom möjligen jackan, kommer i närheten av. Därför vill vi nu ge dig en chans att fylla på med fem nya par jeans från Levi's.Jo, nog slänger vi oss med fraser som ”en självklarhet i var mans garderob” och ”vårens viktigaste plagg” lite väl ofta. Men jeans är jeans. Alla behöver alltid jeans. Och förmodligen så använder du dina jeans med en frekvens inga andra plagg, förutom möjligen jackan, kommer i närheten av.

Därför vill vi nu ge dig en chans att fylla på med fem nya par jeans från Levi’s. Här är jeansen du kan vinna:

Levi’s – 503 loose heavy stuff jeans.

Annons
Gilla Cafe.se på Facebook

Värde 1 140 kronor.

Levi’s – 10025 comfort oxy blue jeans. Värde 1 045 kronor.

Levi’s – 505 tapered crisp copper jeans. Värde 950 kronor.

Levi’s – 501 standard heavy stuff jeans. Värde 855 kronor.


Levi’s – 23000 tapered tough regin jeans. Värde 1 140 kronor.

Allt du behöver göra för att ha chansen att vinna är att svara rätt på följande frågor:

1. Sofi Fahrman bloggade den 17 februari om en middag med den ”svenska maffian”. En man syns på bild. Vem?
a) Daniel Lindström
b) Daniel Kjellsson
c) Daniel Alfredsson

2. En ung gentleman, heter en av Cafés nylanserade bloggar. Vad handlar bloggen om?
a) Stil, smak och etikett på 00-talet
b) Sportsnack
c) Sex

3. Motivera: Varför behöver din garderob ett jeanstillskott?

Skicka dina svar till [email protected] senast fredag den 27 februari och glöm inte att också ange ditt fullständiga namn, din adress och ditt mobilnummer. Ange också vilken storlek du vill ha på dina jeans om du skulle vinna. Skriv ”Jeans” i ämnesraden.

Lycka till!

Tävlingsregler
Vinnarna kommer att utses av en jury bestående av Cafés redaktionsmedlemmar under ledning av Daniel Kjellsson, chefredaktör på Cafe.se. Juryns beslut kan ej överklagas och priset går ej att byta mot kontanter, flyttas eller överlåtas på annan person. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Anställda på Aller Magazine, Aftonbladet och Zoovillage får ej delta i tävlingen.

Annons

Dela (0)
Tweeta

Annons


Laddar