Annons

Vinn vårens vassaste outfit

För att så gott vi kan minimera det kalla vinterlidandet ger vi nu, tillsammans med Matinique, dig chansen att kamma hem en snygg vår- och sommaroutfit. En svart kort jacka (värde 1 600 kronor), en rutig skjorta (värde 600 kronor) och ett par grå shorts med markerade sömmar (värde 800 kronor). Allt kan bli ditt.

joel

För att så gott vi kan minimera det kalla vinterlidandet ger vi nu, tillsammans med Matinique, dig chansen att kamma hem en snygg vår- och sommaroutfit. En svart kort jacka (värde 1 600 kronor), en rutig skjorta (värde 600 kronor) och ett par grå shorts med markerade sömmar (värde 800 kronor). Allt kan bli ditt.För att så gott vi kan minimera det kalla vinterlidandet ger vi nu, tillsammans med Matinique, dig chansen att kamma hem en snygg vår- och sommaroutfit.

En svart kort jacka (värde 1 600 kronor), en rutig skjorta (värde 600 kronor) och ett par grå shorts med markerade sömmar (värde 800 kronor).

Allt du behöver göra för att ha chansen att vinna kläderna är att klicka här och bli 
prenumerant på Cafés grymma nyhetsbrev.

Annons
Gilla Cafe.se på Facebook

Varje vecka får du, helt gratis, det bästa modet, de finaste bilderna och de lyxigaste tävlingarna – direkt i din inbox.

Anmäl dig redan idag!

Annons

Dela (0)
Tweeta

Annons


Laddar