Vinnande vinhållare till cykeln

Vi vet alla vilken utmaning det är att cykla med en klingande systemetpåse på styret. Här är två snygga och praktiska produkter som råder bot på problemet. 6 packs-påsen Lika enkel som genialisk är 6 pack bike bag. Gjord i slitstarkt canvas och med kardborreband på insidorna för att minska dingel. Kostar cirka 450 kronor […]

Publicerad 2013-07-03 12:27  | Lästid: 1 minut | Patrik Hedlund

Vi vet alla vilken utmaning det är att cykla med en klingande systemetpåse på styret. Här är två snygga och praktiska produkter som råder bot på problemet.

6 packs-påsen
Lika enkel som genialisk är 6 pack bike bag. Gjord i slitstarkt canvas och med kardborreband på insidorna för att minska dingel. Kostar cirka 450 kronor plus frakt här.

Vintransportören
Vi har inte sett maken till ett snyggare sätt att frakta vin på. Gjord i läder och finns att köpa här för cirka 200 kronor. Och du, glöm för all del inte att låta cykeln stå efter vindrickandet. Vi vill också höja ett varningens finger för att den här typen av grejer är stöldbegärliga. Ta med din fraktare efter att du parkerat cykeln – eller låt en skomakare eller händig mormor sy fast den i cykeln.

Patrik Hedlund

Dela på Facebook
Tweeta