Hoppa till innehåll

Vinterns 9 bästa reflexkläder som lyser upp mörkret

Tobias Skagerström

Nike Flyknit Trainer Chukka SneakerBoot Nikes nya sneakersboots har gjorts om för vintern 2015 och värmer dina fötter när det är kallt ute. Skorna är dessutom vattentäta, lyser på ett stilfullt sätt i mörkret och har reflekterande skosnören. Med de här dojorna är du redo för det mesta – oavsett om du ska bestiga berg … Continued

Nike Flyknit Trainer Chukka SneakerBoot

nikesko

Nikes nya sneakersboots har gjorts om för vintern 2015 och värmer dina fötter när det är kallt ute. Skorna är dessutom vattentäta, lyser på ett stilfullt sätt i mörkret och har reflekterande skosnören. Med de här dojorna är du redo för det mesta – oavsett om du ska bestiga berg eller bara gå och köpa tidningen.

Pris: cirka 1700 kr.

Örjan Anderssons reflexkollektion

jacka

troja

För andra året i rad har försäkringsföretaget IF tagit fram kläder tillsammans med en designer för att skapa funktionella och snygga plagg i reflextyg. I år gick uppdraget till Örjan Andersson – designer och grundare av Cheap Monday, Weekday och sitt aktuella varumärke Från Ö till A – och slogan är: ”ÖÄ – If you can see me now”.

Kollektionen består av fem produkter – bland annat jackan och tröjan här ovanför – och säljs på Åhléns City i Stockholm och Göteborg samt på Från Ö till A i huvudstaden och Ted & Teresa i Göteborg.

Pris: 900 kr (tröjan) och 1200 kr (jackan).

Nike Shield Flash Max

nikejacka

Trotsa kylan och ge dig ut i löparspåret med denna vind- och vattentåliga jacka som håller dig skyddad i mörkret och lyser i svagt ljus.

Pris: cirka 4000 kr.

Adidas Stan Smith Reflective-Trimmed Primeknit Sneakers

stansmith

En modern tolkning av den klassiska modellen som har uppdaterats med bland annat reflekterande material på hälen och nedre delen av skon. Gå runt i stil samtidigt som fötterna syns.

Pris: 1400 kr.

Nike Running Flash Dri-FIT Compression Tights

nikerunning

För att komplettera springkläderna kan du köpa dessa tights så att du syns ute i löparspåret. Perfekt så att alla ser när du springer ifrån dem.

Pris: ca 1000 kr.

10. Deeps VCTRY

deep

10. Deeps VCTRY:s vinterkollektion är anpassat för att hålla stilen i kallt väder och innehåller allt från lätta parkas till byxor.

Pris: cirka 1700 kr (parkasen) och cirka 1200 kr (byxorna)

Concepts and Canada Goose Macmillan Jackets

macmilian

Concepts och Canada Goose har samarbetat i tio år och deras senaste skapelse är en Macmilian-jacka i olika färger med reflekterande detaljer.

Pris: 7900 kr.

Stone Island

stoneisland

Det italienska designmärket höst/vinterkollektion är inte bara snygg utan gör så att du syns bra i mörkret.

Pris: cirka 13 000 (jackan) och cirka 9500 (västen).

Väska från Nocturnal Workshop

nocturnal

Även väskor och accessoarer kan göra så att du syns i mörkret. Vancouver-baserade Nocturnal Workshop är ett exempel detta med sina snygga och reflekterande väskor.

Pris: cirka 1900 kr.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.