Hoppa till innehåll

Vinterns snyggaste kängor – åtta favoriter som du kan köpa idag

Tom Cehlin Magnusson

Kängornas tid är här! Café listar åtta favoriter som håller hela vintern.

Under vinterns kallaste dagar är skofrågan en av de viktigaste. Få saker sänker humöret som ett par kalla och våta fötter. Eftersom man under vintern också är påpälsad till tänderna så är det egentligen bara jackan och skorna som syns för omvärlden. Extra viktigt är det därför att ens vinterskor är både varma och snygga.

Som tur är så är vinterns utbud av snygga kängor enormt. Antingen satsar du på eleganta klassiker som chelseaboots eller brogueskor med höga skaft, eller något mer nedklätt som klassiska Timberland-kängor eller så kallade monkey boots, retroliknande kängor som ursprungligen användes av den tjeckiska armén.

Glöm inte att ta hand om dina skor, på så sätt blir även de dyrare kängorna en investering som håller flera vintrar i rad. Se vår guide till hur du tar hand om dina vinterskor här.

Se våra favoriter nedan: kangorbruna

Bruna chelsea boots från R.M Williams, kängor från Timberland, körsbärsröda kängor från Cheaney och höga kängor från Red Wing.

svarta boots (kopia)

Kängor i grain-skinn från ASOS och Filippa K, chukka boots från Ralph Lauren och monkey boots från Dr Martens.

Alla produkter är valda av Café. Inlägget innehåller affiliatelänkar till återförsäljare. Läs mer om hur det fungerar här.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.