Hoppa till innehåll

Vinterns snyggaste och varmaste dunjackor

Klättermusens dunjacka Iving 2.0

Vinterns varmaste modeinvestering.

Tipset: Om du ska använda din dunjacka i stan, till och från jobbet, rekommenderar vi en längre modell – gärna i svart, marin eller grått. Då kan du enkelt ha den över en kostym vilket är svårare med en gul eller orange modell som lätt blir för sportigt.

Retrodesignat från The North Face

3 050 kr

Jackmodellen ”Nuptse” lanserades redan 1996 och har sedan dess blivit en sorts popkulturell klassiker. Trots retrostilen är materialen supertekniska. Jackan kan enkelt packas ner i en egen ficka.

Läs mer om produkten eller köp den här.


Miljövänligt från Peak Performance

4 000 kr

En teknisk jacka tillverkad av återvunnen polyester, fluorkarbonfritt tyg och vaddering av ansvarsfullt producerat dun. Vill du göra ett hållbart val i vinter är detta jackan för dig.

Läs mer om produkten eller köp den här.


Minimalistiskt från NN07

5 100 kr

NN07:s ”Golfie”-jacka är gjord av ett vatten­avstötande material och fylld med dun från certifierade gårdar. Fickorna är fodrade med skön fuskpäls om du skulle glömma dina handskar hemma.

Läs mer om produkten eller köp den här.


Rutigt från Polo Ralph Lauren

7 150 kr

En dunjacka för dig som inte vill se för sportig ut i vinter. Den här modellen kombinerar funktionaliteten hos sportplagg med karakteristisk preppyness. Ytskiktet är av rutig flanell kantad med läder.

Läs mer om produkten eller köp den här.


Färgstarkt från Moncler

10 850 kr

Italienska Moncler, grundat 1952, får ses som världens främsta i kategorin, med ena foten långt fram i modevärlden och den andra i lång tradition av hantverk och funktionalitet. Kolla in färgen på denna modell!

Läs mer om produkten eller köp den här.


Extremvarmt från Klättermusen

12 000 kr

”Iving 2.0” introducerades första gången 1989 och är en jacka tillverkad av innovativa och hållbara material. Vattentät, tejpade sömmar och en konstruktion som gör att dunet håller sig på plats och reducerar kyla. 

Läs mer om produkten eller köp den här.


Alla produkter på Café är noggrant handplockade av våra redaktörer. Vissa av artiklarna innehåller affiliatelänkar vilket innebär att vi får en liten provision om du väljer att köpa något. Läs mer om hur Café jobbar med affiliatelänkar här.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.