Här är de sju sjukaste hotellen du kan boka just nu

Hotellrum ovanpå vatten, utsikt över New York eller kanske ett av världens vackraste hotell med 180 graders utsikt över Dubai? Den här säsongen verkar det vara ditt TikTokflöde som avgör semesterdestinationen.

Jonas Strandberg | Foton: Hotels.com  |  Publicerad 2022-10-10 14:23  |  Lästid: 2 minuter

Sommaren är slut och svenskarna möter den överväldigande höstångesten genom att planera sina nästa resor. Varifrån inspirationen kommer är tydligt. Data från Hotels.com visar nämligen att sökningar på de mest populära hotellen som synts på TikTok ökar. Här är de sju mest virala hotellen på TikTok.

Granada Luxury Belek, Antalya, Turkiet

Upplev lyx genom att bo i ett flytande rum. Med sviter på vattnet precis som i Maldiverna, kan du stiga upp ur sängen och rakt ner i vattnet för ett uppfriskande morgondopp. 

La Casa de la Playa by Xcaret, Playa del Carmen, Mexico

Detta hotell ligger inbäddat i Mexicos kända park Xcaret, mellan regnskog och det karibiska havet. Hotellet smälter harmoniskt in i omgivningen och får gäster att känna sig som ett med naturen. 

Arlo NoMad, New York, USA

Om du letar efter en stadsutsikt som får dig att tappa hakan, har du hittat rätt! Med sin glasfasad erbjuder Queen Room Sky på Arlo NoMad en häpnadsväckande panoramautsikt över New York - utan att du behöver flytta dig från sängen. 

Stella Island, Kreta, Grekland

Stella Island är ett av de trendigaste och kameravänligaste hotellen i Grekland av en anledning. Hotellet har nämligen en fantastisk lagunformad pool som sträcker sig över hela hotellområdet. 

Burj Al Arab, Dubai, Förenade Arabemiraten

Som ett av världens vackraste hotell erbjuder Burj Al Arab några av de mest spektakulära bekvämligheter ett hotell kan ha. Men hotellets panoramasviter med utsikt över Dubai i flera väderstreck, måste vara en av galnaste vyerna som går att uppleva.

Bulgari Resort Bali, Bali, Indonesien

Bulgari Resort som är ett av Balis mest eleganta hotell, har en privat strand där du kan slappna av och ta det lugnt medan du njuter av den otroliga havsutsikten. Promenera längs havet, ta ett dopp i infinity poolen eller ladda batterierna med en yogaklass.

Pollicastro Boutique Hotel, Apulia, Italien

Om du är på jakt efter ett ovanlig boende, behöver du inte leta mer! Detta hotell erbjuder en unik upplevelse där du bor i ett underjordiskt rum komplett med pool och vattenfall. Vidga dina vyer och prova något nytt på din nästa semester!

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2022-10-10 16:51