Annons

Suttons målvakt fick sparken för att han åt paj – här är hans nya karriär

Det gäller att ta sina chanser och se det positiva i livets motgångar. Det gör i alla fall målvakten Wayne Shaw som trots att han i tisdags fick lämna sitt lag redan hittat en ny karriär.

Nanna von Knorring
Suttons målvakt fick sparken för att han åt paj – här är hans nya karriär

Målvakten Wayne Shaw fick lämna sitt lag Sutton United efter att han åt en paj på avbytarbänken under matchen mot Arsenal i måndags. Tilltaget var ett pr-trick från ett spelbolag som erbjudit spel på att målvakten skulle äta just paj vid sidlinjen.

Annons

Lagets supportrar och målvaktens andra nyfunna fans var inte nöjda med klubbens och engelska fotbollförbundets beslut och startade hashtaggen #piegate för att stötta Shaw.

Gilla Cafe.se på Facebook

Men Wayne Shaw har inte låtit sig bli nedslagen, utan har istället funnit glädjen i en ny karriär. Tillsammans med The Sun har han rest runt för att betygsätta pajer åt tidningen.

På David Beckhams favoritställe, Tony’s Pie & Mash i Waltham Abbey, gav han 4 av 5 till pajen. Sämst betyg fick pajen från exklusiva Fortnum & Mason, den beskrev Wayne Shaw som ”för elegant”. Vinnaren blev en paj för endast 2,5 pund i Enfield i norra London som han beskrev som ”full av smak”.

Nu vet vi åtminstone var vi ska käka paj om vi har vägarna förbi London.

Se alla Wayne Shaws betyg i The Sun här.

Annons

Dela (45)
Tweeta

Annons


Laddar