Annons
Annons

WeSC öppnade ny butik i London

Svenska WeSC fortsätter sin stora utlandssatsning och öppnar ny butik i London. I helgen slogs portarna upp till butiken som är centralt belägen på Carnaby Street 38 i SOHO.

joel

Svenska WeSC fortsätter sin stora utlandssatsning och öppnar ny butik i London. I helgen slogs portarna upp till butiken som är centralt belägen på Carnaby Street 38 i SOHO.Svenska WeSC fortsätter sin stora utlandssatsning och öppnar ny butik i London. I helgen slogs portarna upp till butiken som är centralt belägen på Carnaby Street 38 i SOHO.
– London är en kreativ och dynamisk stad och vi har velat öppna butik här länge, säger Greger Hagelin, VD för WeSC, i ett pressmeddelande.

Annons

Öppningen ackompanjerades med en konstutställning av den engelska grafiska designern Mitch och WeSC-aktivisten och graffittiguden Stash.

Förutom butiken i England har WeSC butiker i New York, Los Angeles, Paris och München. Samma helg invigdes även försäljningen i PUB-huset i centrala Stockholm, där WeSC har såväl egen yta som bredare sortiment.

Jacqueline Joo

Annons

Dela (0)
Tweeta

Annons


Laddar