Hoppa till innehåll

whyred öppnar ny butik i stockholm

I dag öppnar Whyred sin nya butik på Mäster Samuelsgatan 3 i Stockholm (före detta Götrich Herrskrädderi, vägg-i-vägg med gamla lokalen). Jag var första kunden på plats och fick träffa chefsdesignern Roland Hjort, just i färd med att hänga upp tavlor av sin morfar, konstnären Sven X:et Erixon. – Vi är otroligt nöjda med butiken. … Continued

I dag öppnar Whyred sin nya butik på Mäster Samuelsgatan 3 i Stockholm (före detta Götrich Herrskrädderi, vägg-i-vägg med gamla lokalen).

Jag var första kunden på plats och fick träffa chefsdesignern Roland Hjort, just i färd med att hänga upp tavlor av sin morfar, konstnären Sven X:et Erixon.

– Vi är otroligt nöjda med butiken. Lokalen har anor och är väldigt vacker. Genom att behålla dess ursprung från tidigt 1900-tal och ta fram det gamla golvet i röd borghamnskalksten, samtidigt som vi ger plats för konst på väggarna, skapar vi en unik miljö för våra plagg, säger Roland.

Lokalen är 340 kvadratmeter stor och är ombyggd och inredd i samarbete med Joakim Leufstadius/Imanna.

Vad ska man köpa i butiken just i dag, tycker du?
– Våra nya handgjorda solglasögon.

Roland Hjort på plats i den nya Whyredbutiken.

De nya Whyred-solglasögonen säljs enbart i de egna butikerna (eller här). Pris: 1 700 kronor.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.