Annons

Will Farrell: bortskämd snorunge

Vi träffar Will Ferrell och pratar medelålderskris, om att bli utsedd till Hollywoods sämsta på att ge autografer och hans nya filmroll som bortskämd snorunge.

joel

Vi träffar Will Ferrell och pratar medelålderskris, om att bli utsedd till Hollywoods sämsta på att ge autografer och hans nya filmroll som bortskämd snorunge.Überbortskämd snorunge boendes med ensamstående mor tvingas flytta ihop med annan bortskämd snorunge och hans ensamstående far. Haken: ungarna är fyrtio år gamla, vägrar flytta hemifrån och kommer från första anblicken att hata varandra.

Annons

Detta är upptakten till Will Ferrell och regissören Adam McKays film Step brothers (premiär 2 oktober) där radarparet Will Pharell och John C. Reilly (Senast tillsammans i komedin Talladega Nights) spelar fyrtioåringarna som fördriver dagarna med att leka karate, läsa serietidningar och andra poppis sysslor för trettonåringar.

Gilla Cafe.se på Facebook

Vi träffade en underfundig Will Ferrell på Grand Hotel i Stockholm.

Över fyrtio och vägrar känna av vuxenlivet. Du fyllde själv fyrtioett i sommar – någon medelålderskris?
– Nej, men jag har just köpt båten där nere (pekar mot lyxjakterna vid Blasieholmshamnen).

Och en gul Porsche?

– Ja faktiskt, den står på båten! Jag har numera en gul Porsche i varje europeisk huvudstad.

Du fångar en 13-årings störiga beteende på ett nästan läskigt korrekt sätt – vilken typ av research gjorde du – besökte mellanstadieklasser?
– Nej, jag flyttade in hos min mamma. Hon sa ”nej”, men jag sa ”mamma det här är en stor film – ställ upp nu!”  Sen fick hon serva mig under ett halvår. Till slut bröt hon höftbenet, då kände jag mig dålig.

Autograph Magazine utnämnde dig nyligen till Hollywoods sämsta på att ge autografer, hur känns det?
– Det känns inte så kul när man slår på tv:n och hör att Johnny Depp är bäst på att ge autografer och Will Ferrell är sämst. Jag är trevlig mot de flesta men ibland dyker det upp professionella autografjägare som jag skrev tio autografer till förra veckan och nu vill ha tio till, för att sälja vidare – då säger jag nej.

Än så länge är du ohotad som amerikansk komedis guldgosse – men vem tar tronen efter dig?
– Oj, det får stå för dig. Jag tror mycket på komedier som utspelar sig i ubåtar. Det är framtiden.

(Suck), Kom igen nu! Ge mig ett namn.
– Hmm, well Danny R. McBride som bland annat spelat i The heartbreak kid och Pineapple express. Han är rolig.

Patrik Hedlund

Annons

Dela (0)
Tweeta

Annons


Laddar