Annons

Will Ferrells filmklipps-favoriter

Grundarna av humorsajten Funnyordie.com, Will Ferrell och Adam McKay, är i Stockholm. Vi tog Ferrell åt sidan och lät honom lista sina favoriter från sajten.

joel

 

Internet vimlar av humorsajter. En av de mer kända är Will Ferrells och regissören Adam McKays skapelse funnyordie.com. Sajten bygger på att användarna kan ladda upp egna kortfilmer – något som lett till ett gigantiskt innehåll där det kan vara svårt att plocka russinen ur webkakan.

Annons

När männen var i Stockholm för att marknadsföra nya filmen Step Brothers sköt vi därför filmsnacket åt sidan och gav Will Ferrell en delikat uppgift: att lista sina favoriter från sajten.

Gilla Cafe.se på Facebook

 


The Landlord – Will Ferrell,
Pearl Ferrell
– Min dotter Pearl som öldrickande och ondskefull hyresvärd. Vi trodde aldrig att klippet, som har setts över 58 miljoner gånger, skulle bli så känt. Ska hon vara med igen måste hon vara tillräckligt gammal för att kunna bestämma själv – vi vill inte ha en barnstjärna.


What’s It Gonna Be? – Mike O’Connell och Dr Ken

– Catchy raplåt med Mike O’ Connell som rappare och koreanska komikern Dr Ken iklädd silvrig trikå som sidekick.


Teen Wolf – Michael J. Fox, bland andra..

– Det bästa från komedin från 1985 där Fox spelar en sjuttonårig collegestudent som i tid och otid förvandlas till varulv.

Patrik Hedlund

Annons

Dela (0)
Tweeta

Annons


Laddar