Annons
Annons

Zara Larsson om hur Bråvallavåldtäkten påverkar spelningen på Way out west

När Zara Larsson uppträdde på Bråvalla i somras anmälde en kvinna att hon blivit våldtagen i publikhavet under spelningen. Här berättar Zara hur hon tänker kring händelsen inför hennes spelning på Way out west den 12 augusti.

Joel Linde

I förra veckan åkte våra vänner på tidningen ELLE till London för att träffa Zara Larsson, som är en av artisterna som spelar på Way out west i Göteborg i 11-13 augusti.

Zara Larsson var nyss hemkommen från en familjesemester i Florida när ELLE träffade artisten för en intervju.

– Det var SÅ skönt, säger hon när hon slår sig ner i soffan med solkysst ansikte och knallblont hår.

– Det är svårt att koppla ifrån, helst av allt så vill jag bara vara ledig. Alltså jag vill bara ligga så här, säger hon och fläker ut sig i soffan för att demonstrera hur hon helst av allt spenderar semestern.

Men semestern är över och fredagen den 12 augusti spelar hon på Way out west. Även om hon ser fram emot festivalen är det inte bara positiva tankar kopplade till framträdandet. När hon tidigare i somras uppträdde på Bråvallafestivalen blev en kvinna våldtagen under spelningen, och hon är osäker på hur det kommer påverka hennes uppträdande i Göteborg.

– Jag vet inte om jag ska säga någonting, jag vet inte vad jag ska säga då. Det är klart, man vill kanske adressera det, men det är ju svårt för mig, jag har ju inte koll på vad som händer i publiken. Men jag tror att jag kanske kommer säga någonting, för jag blev jättechockad när jag hörde om det, säger hon.

– Och jag tycker att det är så jävla tråkigt. Speciellt på festivaler, det ska ju vara en plats dit man kommer för att ha kul och lyssna på musik och hänga med sina kompisar, och så bara är det killar som är skitsnuskiga!

Så här skrev hon på Twitter efter händelsen.

Annons

Zara Larsson uppträder på Way out west under fredagen den 12 augusti.

Annons

Dela (36)
Tweeta

Annons


Laddar