Hoppa till innehåll

10 hetaste filmerna och serierna att streama i juli

Monstersommar, mat med snuskig humor och gladlynt skjutande av nazister. Julis streamingutbud bjuder på något för alla!

The Ministry of Ungentlemanly Warfare

Film | 25 juli på Prime Video

Café var lyriska när trailern till denna actionrökare släpptes, men vi fick vänta förgäves på ett svenskt biodatum. Nu går Guy Ritchies senaste stjärnspäckade film dock äntligen snart att streama och vi kan knappt hålla oss. Se själv trailern och säg att du inte blir sugen.

Snuten i Hollywood: Axel F

Film | 3 juli på Netflix

Det är svårt att säga hur den här filmen kommer landa. Folk har kanske inte precis skrikit sig hesa efter en fjärde Snuten i Hollywood, men comebacks väcker alltid viss nyfikenhet. I skrivande stund vet vi ingenting säkert om filmens kvalitet, men vi kommer definitivt ge den en chans.

Dirty Pop: The Boy Band Scam

Dokumentär | 24 juli på Netflix

Det här ser ut att vara en rafflande dokumentär om en riktig speciell karaktär/bedragare bakom kulisserna på 90-talets pojkbandsscen. Lite extra aktuell med tanke på Timberlakes ofrivilliga mediala uppmärksamhet den senaste tiden.

The Bear (säsong 3)

Serie | 17 juli på Disney +

Den tredje säsongen av hyllade dramaserien The Bear har redan släppts i USA men svensk release dröjer till mitten av juli, då textningen verkar dra ut på tiden. Märkligt, men nu är det så. Så håll er från spoilers så gott det går till den 17 juli.

Knox Goes Away

Film | 26 juli på Max

En yrkesmördare börjar utveckla demens, men får en chans att rädda livet på sin son som han förlorat kontakten med. Michael Keaton i både huvudroll och registol, vilket bådar mycket gott.

Sausage Party: Foodtopia

Serie | 11 juli på Prime Video

Uppföljaren till den grova animerade filmen om levande mat är äntligen här. Och det läses faktiskt utan ironi, för den filmen var riktigt kul och gänget bakom våra älskade livsmedel är även dem tillbaka, vilket borgar för en rolig, barnförbjuden sommarserie.

Women in Blue

Serie | 31 juli på Apple TV+

Verklighetsbaserad serie om de första kvinnliga poliserna i Mexiko som tillsätts samtidigt som en seriemördare härjar. Känns som det mesta Apple producerar i tv-väg högkvalitativt och påkostat.

Kingdom of the Planet of the Apes

Film | 9 juli som hyrfilm

Apornas Planet fick för några år sedan en uppskattad återkomst med en trilogi filmer, en serie som i våras utökades med en relativt positivt mottagen fjärde del. Missade man den här filmen på bio finns det i sommar en ny chans.

Alien

Film | 12 juli på SVT Play

SVT Play strösslar med kvalitativ film under sommaren och Ridley Scotts täta rymdskräckis från 1979 är en av dem. Perfekt uppladdning för Alien Romulus som har biopremiär i augusti.

Night of the Living Dead

Film | 12 juli på SVT Play

George Romeros allra första zombiefilm går att se i juli under SVT Plays paraply ”monstersommar” och kan varmt rekommenderas. Den är mer kuslig och något långsammare än modernare zombierullar, men det är en stil som också gör den väldigt unik.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.