12 snygga plagg och accessoarer du kan köpa nu

Våren närmar sig, vilket är goda nyheter i sig, men det innebär också att det finns mängder av nytt, snyggt mode i butik. Café väljer några favoriter just nu.

Markus Thörnhammar  |  Publicerad 2019-02-19 15:13  |  Lästid: 3 minuter
Robyn X Björn Borg

Avskalad hoodie med göttigt 90-talsdoftande logotyp från Björn Borgs unisex-samarbete med Sveriges obestridda popdrottning Robyn. 799 kronor.

Skjorta från Hope.

Precis lagom mycket Flower Power-vibbar på den här snygga skjortan från Hope, som inte direkt piggar ner en dag på kontoret. 1700 kronor.

J. Lindeberg X Chimi.

Solglasögon med attityd från J. Lindebergs snygga samarbete med Chimi. 950 kronor.

A Day´s March

A Day's March har gjort sig kända för sina snygga och prisvärda basplagg. Den här skjortjackan i ull – perfekt för vårvintern – är inget undantag. 1 495 kronor.

Jeans från Kings of Indigo

Selvagejeans i ekologisk bomull från nederländska Kings of Indigo. 1 465 kronor.

Eytys-sneakers

Trenden med chunky sneakers ser ut att hålla i sig ett tag till. Här från svenska Eytys, senast aktuella med sitt uppmärksammade samarbete med H&M. 2 499 kronor.

Off-White-mössa

Virgil Abloh är streetwearvärldens kanske mest hyllade man just nu. Den här mössan från hans märke Off-White är ett utmärkt exempel på hans "idiosynkratiska", "postmoderna" citatteckensdesign. Cirka 1 450 kronor.

Skinnjacka från Calvin Klein

En modemedveten Tony Soprano – en look som åtminstone undertecknad är riktigt sugen på att sporta i vår. Calvin Klein. 6 499 (Förhållandevis saftigt pris men något ska man ju lägga sina sophanteringskonsult-pengar på).

Långärmad piké från Filippa K.

En långärmad pikétröja under kajen är ett bra alternativ till skjortan, för att få en mer avslappnad men ändå elegant känsla. Filippa K. 1 399 kronor.

Sweatshirt från Ralph Lauren

Än idag sitter Ralph Lauren kvar på preppy-tronen. Här får det omistliga basplagget, den gråa sweatshirten, en lekfull twist med en preppy björn. 1 699 kronor.

Maison Kitsuné

Möt våren i Paris! Eller åtminstone i snygg t-shirt från franska Maison Kitsuné.

Chelseaboots från H&M

Chelseaboots är alltid ett stilsäkert val. Här i modell som är lite snällare mot oss med plånbok av det blygsammare slaget. H&M. 499 kronor.

Den här artikeln innehåller affiliatelänkar via Apprl och Awin.

Läs mer om hur Café jobbar med affiliatelänkar här.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2019-02-19 15:13