Hoppa till innehåll

Café väljer sommarens snyggaste sandaler

Sandaler
Daniel Lindström

Lufta fötterna med stil i sommar.

Om du planerar att gå mycket i dina sandaler är det viktigt att välja en modell med bra sula. Vanliga flipflops är enkla att använda men inte särskilt funktionella.

Färgstarkt från Polo Ralph Lauren

400 kr

Se till att du sticker ut på stranden i sommar med dessa enkla men fina sandaler från Ralph Lauren. Ett slags uppdaterad badtoffla som känns både preppy och kul. Matcha med lika färgstarka badshorts.

Läs mer om produkten eller köp den här.

Klassiker från Birkenstock

1 100 kr

Tyska Birkenstock, grundat 1774, har blivit trendigt på senare år. Mycket på grund av samarbeten med bland annat Rick Owens och Valentino. Bästsäljarmodellen ”Arizona” är ett säkert köp med hög kvalitet och komfort.

Läs mer om produkten eller köp den här.

Flätat från Paul Smith

2 167 kr

Brittiska Paul Smiths modell ”Chandler” passar väldigt bra till en ljus linnekostym i sommar. Den är dressad men lite bohemisk på samma gång. Du hittar designerns färgstarka signaturränder under sulan.

Läs mer om produkten eller köp den här.

Tekniskt från A.P.C.

3 600 kr

Franska A.P.C. har här gjort ett snyggt och modernt samarbete med japanska kultmärket Sacai. Med sina grova spännen och matiga sula känns den här modellen som en smart hybrid av trekking och strandliv.

Läs mer om produkten eller köp den här.

Trendigt från Bottega Veneta

5 900 kr

Vårens mest omtalade modevarumärke är utan tvekan Bottega Veneta. Med ny designer och en kontroversiell pr-strategi (visning på Berghain i Berlin under lockdown) är hajpen total. Snygga sandaler gör de också.

Läs mer om produkten eller köp den här.

Lyxigt från Prada

8 000 kr

Om du tycker att det är värt att lägga en mindre förmögenhet på ett par sandaler, ja då är detta vårt förslag. Modellen är gjord i Pradas signaturläder saffiano kombinerat med en sula av återvunnen plast. Chic!

Läs mer om produkten eller köp den här.


Alla produkter på Café är noggrant handplockade av våra redaktörer. Vissa av artiklarna innehåller affiliatelänkar vilket innebär att vi får en liten provision om du väljer att köpa något. Läs mer om hur Café jobbar med affiliatelänkar här.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.