Hoppa till innehåll

2016 i ett inlägg

2016 har slutat och 2017 har börjat. Förhoppningsvis förlorar vi inte lika många superstjärnor och inga fler tunnhåriga män med Napoleonkomplex får högt uppsatta roller i världspolitiken. Mitt år har bestått av två saker, skola (x1000) och resor med bästis Sandra. Vi har alltså åkt till Tokyo för sushi, New York för Håkan Hellström, Mallis … Continued

2016 har slutat och 2017 har börjat. Förhoppningsvis förlorar vi inte lika många superstjärnor och inga fler tunnhåriga män med Napoleonkomplex får högt uppsatta roller i världspolitiken. Mitt år har bestått av två saker, skola (x1000) och resor med bästis Sandra. Vi har alltså åkt till Tokyo för sushi, New York för Håkan Hellström, Mallis för sol, Gagnef för dans och LA för Veronica Maggio, hur fett? Och hur slår man det? Jag tänkte att vi skulle kika igenom 2016 och vad jag har haft för mig!

Januari

En alltid ganska blek månad som började 1:a januari med att min kompis Alexandra fick lök på pizzan. Jag stylade omslaget för Åhléns skönhetstidning med temat sömn, hade en hudvårdskväll med min BFF Jimmy samt gjorde intervjuer på ELLEgalans röda matta. Elsa var preggo men det hindrade inte henne från att gå på gala, såklart. Bra schvung på flugan på mig i alla fall!

IMG_4528

Februari

Februari bjöd inte på mycket kul. Som vanligt. Jag planerade kommande resor, gick på ett midsommarevent och hade blomsterkrans. Min och Sandras podd Beijer & Broströms Bryderier gick live och vi samlade ganska snabbt ihop en skaplig skara följare. En dag provade jag stickade tröjor på Prada och gjorde stilleben med vita sneakers.

IMG_4529

Mars

Nu jävlar drog året igång! Jag fyllde 25 och firade det i Tokyo, som sig bör. Jag färgade håret kritvitt i tron om att jag skulle bli misstagen för superkänd amerikan, hände icke. Dock fick jag leva ut min dröm om att gå runt med munskydd, det var kul. Vi tajmade in körsbärsblomningen! Plåtade accessoarer och grooming för Café. Så flott.

IMG_4530

April

I april åkte jag till andra sidan jorden för att se Håkan Hellström i New York. Jag såg sinnessjuk ut i Deep Hydration Mask från Verso på flygplanet. Vet ni hur torr luften är på flygplan eller?? Jag och Sandra tog en selfie med en ovetandes Alfred Molina (ni vet han borgmästaren från Chocolat). Åt en drömsk frulle också. Konserten var helt galen. 500 svenskar på Apollo Theater som skreksjöng med i alla låtar, sen efterfest på The Blond där 99% av Skarsgårdklanen, JIM CARREY och Henke Lundqvist var. *celebz* Jag avslutade månaden med att åka på klassresa till Helsingfors. Den finska huvudstaden i all ära men jag ska _aldrig_ åka färja igen.

IMG_4531

Maj

Vi hade möhippa för yngsta syrran som fick ett sugrör av mig. Sen hade jag #squadgoalz och gick på invigningen av Scandic Haymarket. Den varmkalla majmånaden bjöd även på bröllop på Södertuna slott och Elsas babyshower!

IMG_4532

Juni

Mitt globetrotter-år fortsatte med en visit till Århus där jag fick sällskap av Sania Claus Demina och Hanna Stefansson. Tog tinderbild på Aili och tog en promenad på Djurgården när ljuset och dimman tillät mig ta århundradets finaste instagrambild(!!)

IMG_4533

Juli

Vårt gäng fick tillökning med Lynn Bo Hansel de Wolfe, se hur gullig den bebisen är. KOLLA! Sen drog vi till Mallis och klädde oss i svart och vitt, drack vin och åt chark. En kväll rökte vi 12 paket cigg på 9 pers och jag bestämde att nä nu jävlar räcker det fan. Vi krönte sommaren med ett besök till Gagnef, som sig bör!

IMG_4534

Augusti

Sommaren började lida mot sitt slut och gänget drog till Way Out West. Vi tog töntiga gruppbilder och fick svart på vitt att alla innerstadskids ser likadana ut. Jag och Sandra gjorde samarbete med Levi’s och tog massa gulliga bilder. Sen kom modeveckan och Damernas Världs modegala Guldknappen där jag och Fanny Ekstrand tog en dramatisk såpopera/vanity fair-bild. Sista dagen i augusti var jag värd för öppningen av H&M Home med världens fetaste gäng. Kolla alla coola!

IMG_4535

September

Skolan var i full gång och förberedelserna för c-uppsatsen drog igång. Jag tog time out och plockade blommor i Ulriksdal och åkte e sväng till GBG för att plåta Monkis julkampanj. Där besökte jag Artilleriets köksbutik, ett himmelrike för inredningsnördar. Gant frågade om jag ville välja en favorit från deras vinterkollektion och jag valde den här vita shearlingdrömmen. Avslutade månaden med en 24-timmarsresa till Köpenhamn med Adidas där jag hängde med systrarna Lejonhjärta, Erik Lundin och Silvana Imam. Fick höra allt skvaller om svensk hiphop och hur det är att hänga med Drake.

IMG_4536

Oktober

Året började närma sig sitt slut och höjdpunkten var definitivt resan till LA. Vi såg Obamas porträtt på LAX och skämtade om att Trump skulle kunna sitta där men det skulle ju vara omöjligt, tji fick fan vi. Hängde med Julian Hernandez och Rami Hanna. Vi var där för festivalen Stockholm CA och såg Veronica Maggio sjunga alla våra favoritlåtar och var på efterfest i Rebecca & Fionas hus.

IMG_4537

November

Jag blev groomingredaktör för Café! Delade min tid mellan Kungliga Biblioteket och bakom min gardin där jag fotade alla mina ansiktsmasker. Är så glad över denna tjänst och ger järnet som ni ser!

IMG_4538

December

Årets sista månad gjorde jag en sista resa, denna gång med Gucci till London. Bodde på femstjärniga The Edition och hängde med Frederik Andersen från danska Euroman. Gick på British Fashion Awards och spanade på superkändisar. Den 17/12 gick jag på Kents absolut sista konsert och blev ledsen för att jag inte blev ledsen. Bandet kändes trötta och Jocke Berg sa inget romantiskt. Köpte massa koreansk hudvård och firade en stilla jul med min gulliga familj.

IMG_4539

Så tog 2016 slut, ett år som kommer gå till historien som det kanske mest stormiga media-året på länge. Filterbubblor, världspolitik och terror. För världens skulle får vi hålla tummarna för att det blir bättre nästa år och alla vi här i Sverige får dra vårt strå till stacken.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.