Hoppa till innehåll

26 maj 2010 klockan 23.30

Innan jag gick och la mig tog jag med kameran ut för att testa hur bokehn ser ut på den här gamla pjäsen. Ganska så bra, skulle jag säga. Ganska så jäkla bra. Det kanske är krångligt, men jag och objektivet kommer får många fina stunder ihop. Det känner jag på mig.

Innan jag gick och la mig tog jag med kameran ut för att testa hur bokehn ser ut på den här gamla pjäsen. Ganska så bra, skulle jag säga. Ganska så jäkla bra. Det kanske är krångligt, men jag och objektivet kommer får många fina stunder ihop. Det känner jag på mig.

bokeh

Jonas Cramby är författare och skribent i Café. Han har gett ut kokböckerna Texmex från grunden, Texas BBQ, Mackor, !Taco loco!, Japansk grillning och Korean BBQ samt guideboken Tokyo för foodisar. Böckerna har getts ut i flera länder över hela världen.

Email: crambyjonas@gmail.com

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.