Hoppa till innehåll

4 stiltips som alla män bör känna till – världens bäst klädda män guidar

stiltips 2017
Martin Hansson

Sno stilen av Alessandro Squarzi, Ben Gorham, David Beckham eller Tom Ford.

1. Välj ett ytterplagg som får dig att se coolare ut

Ben Gorham

Byredo-grundaren Ben Gorham är en internationell storstjärna i modevärlden. Bens stil är alltid on point och innefattar såväl dubbelknäppta kostymer som stilsäkra bomberjackor och solglasögon. Byredogrundaren syns ofta frontrow på de mest omtalade visningarna under alla modeveckorna ute i världen.

Stiltips att lära av Ben Gorham: Investera dig ett coolt och iögonfallande ytterplagg med ett exklusivt utseende – som du kan bära i alla olika typer av sammanhang och som vässar din stil.

2. Ha minst en välsittande kostym i garderoben

Tom Ford

Tom Ford är en av världens bäst klädda män och bär ofta sitt egna klädmärke med samma namn. Ford slår alltid ett slag för att du ska vara ”den bästa versionen av dig själv” när du går utanför dörren och menar på att det är så du visar respekt för människor omkring dig.

Stiltips att lära av Tom Ford: Se till att du har en kostym i garderoben du känner dig ordentligt snygg i och kan använda när du vill vara riktigt stilig och imponera på din omgivning.

3. Fokusera på passformen

Alessandro Squarzi

Alessandro Squarzi har en lika avslappnad och sofistikerad klädstil som dressad och elegant. Den 52-årige showroom- och konsultdirektören från Bologna är en av de mest fotograferade Italienska männen i världen – och därmed en stark influenser i modebranschen.

Stiltips att lära av Alessandro Squarzi: Passformen är A och O när du vill klä dig riktigt snyggt, något som Squarzi alltid poängterar i intervjuer. Se till att ha en bra skräddare som du litar på och kan lämna in dina plagg till kontinuerligt.

4. Investera i moderna klassiker

David Beckham

Pensionerade fotbollsproffset och modeikonen David Beckham är med sin långa karriär en rutinerad media- och modeprofil. Han spelar sina karriärskort smart och vet precis hur han ska klä sig för att få fansen att köa – oavsett om det är H&M han designar för eller brittiska klädmärket Kent and Curwen.

Stiltips att lära av David Beckham: Investera i moderna klassiker som den kamelfärgade rocken eller en grovstickad polotröja. Ett enkelt sätt att alltid hålla din klädstil uppdaterad och snygg.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.