Bli bäst klädd på midsommarfirandet – 8 kända män att sno stilen av

Kostym eller T-shirt spelar ingen roll. Här är 8 kända välklädda män att sno stilen av i sommar.

Martin Hansson  |  Publicerad 2017-06-21 11:15  |  Lästid: 2 minuter

Robbie Rogers

Amerikanske fotbollsspelaren Robbie Rogers klär sig föredömligt i kostym. Bra passform och snyggt matchat med en kortärmad pikétröja under istället för skjorta.

ASAP Rocky

En T-shirt ovanpå en randig tröja och ljusa jeans. Svårare än så behöver det inte vara att få en cool stil – åtminstone inte om man synar klädvalet på världskända rapparen ASAP Rocky.

Michael Fassbender

Skådespelaren Michael Fassbender, tillsammans med svenska stjärnskottet Alicia Vikander, visar hur du stilsäkert bär en ljusblå kostym på midsommarfirandet. Matcha kostymen med en mönstrad skjorta och solbrillor.

Brooklyn Beckham

Den mönstrade skjortan har blivit en modern klassiker när sommarsolen kikar fram i början av säsongen. Bär den mönstrade skjortan till ett par stilrena jeans och tygskor för en snygg look.

Nikolaj Coster-Waldau

Välj vitt på midsommar! Dansken Nikolaj Coster-Waldau bär upp den vita kostymen stilfullt med en ljusblå pikétröja under och mockaskor på fötterna.

David Beckham

Pensionerade fotbollsproffset och stilikonen David Beckham misslyckas sällan med sin val av kläder. Den rutiga kostymen i sällskap av en ljus skjorta är ett moderiktigt klädval på midsommarfesten.

Harry Styles

Hög modegrad! Sångaren Harry Styles slutar aldrig att imponera med sina klädval på scen. Den rosa kostymen och en svart skjorta med slagen utanpå kavajen har aldrig känts mer självklart.

Johannes Huebl

Välj vita jeans på midsommar! Fotmodellen och modeentreprenören Johannes Huebl matchar de vita jeansen med ett par loafers i mocka och jeansskjorta upptill. Tummen upp!

Följ @cafemagazine på Instagram för mer stilinspiration och snygga looks.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-09-13 00:10