Hoppa till innehåll

5 bäst klädda killarna på Stockholms modeveckas sista dag

Martin Hansson

Modeveckans tredje och sista dag bjöd på inspirerande streetstyle. Café har samlat modeveckans bäst klädda killar och synat vad de har på sig.

Shearlingjackor, hoodtröjor och medvetna jeansval är några av plaggen som Stockholm Fashion Weeks allra bäst klädda besökare tagit på sig. Under tisdagen – modeveckans sista dag – stod ett färre antal herrvisningar på schemat. Men inget som hindrade de modeintresserade männen att visa upp garderobens snyggaste plagg.

Café har riktat kameralinsen mot modeveckans bäst klädda killar. Här är snyggaste streetstyle-bilderna från sista dagen på Stockholms modevecka.

20170131_FashionWeek_8S0A8463

Få plagg känns lika våriga som ett par kritvita sneakers. Tillsammans med ett par avklippta jeans med fransad kant får du en lika medveten som avslappnad look.

20170131_FashionWeek_8S0A8509

I vår är hoodtröjan intressantare än någonsin! Parismärket Vetements har med sin säregna anti mode-attityd väckt liv i hoodtröjan. Bär hoodien coolt med långa ärmar och en kortare boxig bomberjacka ovanpå.

20170131_FashionWeek_8S0A8644

Modeveckans mest omtalade person Virgil Abloh och designern Heron Preston fick alla streetstyle-fotografers uppmärksamhet. Den stora shearlingjackan i färg är ett statement plagg med hög modegrad.

20170131_FashionWeek_8S0A8602

Vem har sagt att helsvart inte är intressant? Vi kan slå fast vid att en svart hoodie, svart shearlingrock och svarta jeans en stilsäker kombination.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.