6 plagg du måste packa med på solsemestern

herrmode 2017

Glöm inte badbyxorna! Café tipsar om plaggen och accessoarerna som ger dig en stilsäker solsemester.

Martin Hansson  |  Publicerad 2017-05-31 16:07  |  Lästid: 2 minuter


 

1. Stilsäker på stranden

Kitta dig för en heldag på stranden! Oavsett om du planerar att hyra en solstol på semestern eller lägga dig rakt upp och ned på stranden är ett stort och snyggt badlakan en semesterfavorit.

 

2. Bästa badbyxorna

Eftersom badbyxorna med stor sannolikhet är det enda plagget du har på dig vid vattenbrynet kan du lägga lite extra krut på ett par stilsäkra badbyxor. Café tipsar om sommarens bästa badbyxor för 2017 här.

 

3. Välj en ledig linnekostym

Uppklädd eller ej, linnekostymen tar inte särskilt myckets plats i resväskan och gör dig redo för alla typer av festligheter och middagar. Klä upp linnekostymen med en tunn skjorta under eller matcha enkelt med T-shirt och sandaler. Här tipsar vi om 6 smarta och snygga sommarkavajer.

 

4. Cool i kortärmad skjorta

Få har nog gått miste om att den kortärmade skjortan är ett hett plagg att bära sommaren 2017. Den kortärmade skjortan funkar till de flesta byxtyper och är perfekt att dra på sig när du går från solstolen till lunchrestaurangen. Kolla in 9 snygga kortärmade skjortor – från 199 kr här.

 

5. Håll fötterna svala

Välj ett par sandaler eller espadrillos för att hålla fötterna svala under varma sommardagar. Espadrillos och sandaler i läder passar perfekt att kombinera med både badbyxor och en mer uppkläd klädsel. Café tipsar om 5 snygga sommarskor här.

 

6. Snyggt solskydd 

Solglasögonen är ett givet måste att packa med på solsemestern – och en accessoar som kan lyfta din stil till helt nya höjder. Här tipsar vi om 8 snygga solglasögon under 1000-lappen.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2017-05-31 16:27