9 prylar alla obotligt trötta människor behöver NU

Det är inte lätt att vara evigt trött, men med dessa prylar i ditt liv blir tröttheten rentav en bonus!

Joel Linde  |  Publicerad 2016-11-17 12:00  |  Lästid: 3 minuter

Är du (eller någon du känner) personen som letar efter ett hörn att däcka i under bussfärden, i stället för att plocka fram en bok?

Den som fyller på med kaffe varje timme på jobbet för att inte somna på tangentbordet?

Och den som annekterar soffan 30 sekunder efter hemkomst?

Vi har listat prylarna som kommer göra ditt liv så mycket enklare!

1. Strutskudden

ostrich pillow strutskudde
Finns på Ostrich pillow.

Nu är det ju visserligen en myt att strutsen står med huvudet i sanden, men bilden är ändå väldigt tydlig. Tänkt att ha en sån här att bara stoppa huvudet i och försvinna ut i drömvärlden. Mitt på skrivbordet...

strutskudde
Finns på Ostrich pillow.

Eller egentligen var som helst du kan tänkas somna. Med andra ord: exakt var som helst...

 

2. Sängtältet

bed-tent-sangtalt
Finns på Privacy Pop.

Att sova i tält brukar beskrivas som otroligt mysigt, men också ganska ordentligt obekvämt när du förväntas sova på en centimetertjock dyna ovanpå en rot. Nu kan du få det bästa av två världar – med detta sängtält!

 

3. Armkudden

strutskudde armkudde handkudde
Finns på Ostrich pillow.

När nöden kräver får vi ofta nöja oss med handen eller armen som huvudkudde. Men denna arm/handkudde är en ordentlig uppgradering för den dagliga skrivbordstuppluren.

4. Kaffeväckarklockan

kaffevackarklocka
Finns på Josh Renouf Design.

För normalt fungerande människor är kaffet ett uppskattat energitillskott och en mysig stund. För den obotligt trötta människan är det en livsnödvändighet. Den här väckarklockan gör det betydligt mindre motsträvigt att ta sig upp på morgonen.

5. Snarkbältet

sluta snarka
Finns på Eiibuy.

Den här produkten är egentligen kanske mer en gåva åt din partner. (Eller inte pga. inte jättesexig). Hur som helst är tanken att den ska hjälpa dig sluta snarka genom att tvinga igen käften på dig. Med tanke på att den testas på en docka och inte en riktig människa misstänker vi att användning sker med viss risk.

6. Kuddbandet

kuddband-huvudkudde
Finns på Ostrich pillow.

Det perfekta produkten för den obotligt trötta pendlaren. Den fyller så många syften i ett: det blir mjukt, det blir mörkt, det blir tystare och du slipper vila huvudet mot en nedspottad fönsterruta.

7. Skrivbordshammock

hammock-skrivbord
Finns på Amazon.

Att slänga upp fötterna, luta sig tillbaka och ta en tupplur vid skrivbordet har aldrig varit enklare än med denna skrivbordshammock.

8. Mysmadrassen

mysmadrass-cuddle-mattress
Här kan du läsa mer om mysmadrassen.

Är ni två obotligt trötta är den här madrassen det enda ni behöver. Inte för att ni egentligen behöver någon hjälp att sova – ni kan sova överallt – men det skadar ju inte att göra det extra mysigt.

9. BONUS: Låtsasvaken på jobbet-glasögonen

glasogon ogon
Finns på ebay.

Okej, dessa får ses som en sista utväg om du verkligen behöver sova lite men verkligen inte kan göra det p.g.a. du förväntas göra annat. Kan du inte lägga dig i sovtältet eller ta en tupplur i strutskudden kanske du åtminstone kan komma undan med att sluta ögonen ett par minuter bakom dessa VATTENTÄTA ögonglasögon.

Om inget funkar...

george
Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-09-05 16:37