Hoppa till innehåll

Inför återföreningen – 9 oväntat snygga outfits från ”Vänner”

Ross, Chandler och Joey från tv-serien vänner sittandes i en soffa
Robin Åberg

Klassikerserien levererar inte bara goda skratt utan även riktigt snygga 90-talstypiska outfits. Inför återföreningen spanar vi in de allra bästa.

Än är vi inte förbi det 90-talsinspirerade modet för det finns många dressar och gamla vintage-favoriter kvar att bära. Oavsett om du haft Vänner konstant rullande senaste året och fullkomligt älskar dina karantänsvänner, eller om du tycker Vänner är den absolut tråkigaste av tråkiga sit coms från 90-talet så lyckades de väldigt bra med en sak: stilen.

Jennifer Anistons frisyr, ”The Rachel”, må möjligen haft den största genomslagskraften men några av Chandler, Ross och Joeys outfits under seriens tio säsonger fångade 90-talsestetiken minst lika bra.

Med tanke på att vi bara är en dryg vecka från Vänners stjärnspäckade återföreningsspecial har vi grävt fram några av de tre musketörernas bästa outfits att sno inspiration ifrån i vår och sommar. Häng med!

Foto: Getty

Stickad väst är kanske det mest oväntade inneplagget sen skivat bröd men det är tillbaka och Chandler ”pulls it off” som man säger i New York. Den rutmönstrade pikén är inte fel den heller. Frågan är om vi är redo för jeans och loafers än?

Foto: Getty

Samma väst ny skjorta, får den annars lite knepiga kombinationen blått och blått att funka.

Foto: Getty

T-tröjor med gammalt tryck i all ära, långärmade alternativ med finns det gott om i vintagehålorna och är både enkelt, avslappnat och snyggt.

Foto: Getty

Dubbelt upp i snygga outfits. Den ena kool som en katt i helsvart, den andra med en friskt vågad västdress (igen!) vars olika komponenter blir en snygg enhet. Mycket den-romantiska-killen-som-läser-poesi-på-café över Chandler.

Foto: Getty

Två outfits som garanterat finns på en second hand nära dig. Det är bara att hålla tummarna för att rätt storlek finns.

Foto: Getty

En bra skjorta och ett vägvinnande leende. Ibland behövs inte mer än så.

Foto: Youtube

¡Ay, caramba! Här snackar vi musketör blandat med Rikard Wolfs karaktär i Änglagård, Zac. Den som kan bära upp läderbrallorna uppmuntras att göra det, så länge du klarar av den sinnessjuka värmen. Annars kan det gå såhär:

https://youtu.be/WmwAjt-dz1g

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.