Äntligen! Spana in trailern till återföreningen av ”Vänner”

Skådespelarna från Friends i en soffa

Efter åratal av väntan och ett års fördröjning är det nu bara en vecka kvar till återföreningen av ”Vänner” och igår kom en första trailer.

Robin Åberg  |  Publicerad 2021-05-20 16:24  |  Lästid: 2 minuter

Det har gått drygt tretton år sedan det sista avsnittet av Vänner sändes och även om serien rullats konstant i tv-kanalernas eftermiddagsstablåer är det många som drömt om nya avsnitt. Nu verkar drömmen gå i uppfyllelse då Friends: The Reunion är på ingång.

Återföreningen släpps på HBO Max den 27 maj, på dagen ett år sedan det var planerat att släppas men precis som med så mycket annat satte pandemin käppar i hjulet den gången. Tidigare har vi bara fått en skymt av skådespelarnas ryggar som bekräftelse på att det verkligen är något i görningen men i natt kom alltså den första riktiga trailern.

Foto: Getty

Självklart är hela det gamla goda gänget samlat men de får även sällskap av en hel drös gamla bekantingar från serien, som Reese Witherspoon (som spelade Rachels syster Jill), Tom Selleck (Monicas ex Richard) och James Michael Taylor (Gunther).

Den stjärnspäckade rollistan slutar inte där. Lite mer oväntat ryktas det även om att superkändisar som Lady Gaga, Justin Bieber, K-popbandet BTS, Nobelpristagaren Malala och David Beckham med flera kommer att dyka upp i programmet.

Mycket stjärnglans för ett avsnitt kanske, men återföreningen kommer inte heller ha formen av ett vanligt avsnitt där skådespelarna går in i sina gamla roller. Istället verkar det bli mer av en promenad längs minnenas boulevard, delvis guidad av talk show-mannen James Corden. Maxat nostalgimys förmodligen.

Lite skådespelande verkar det i alla fall bjuda på i form av en ”table read” där vännerna går igenom sina favoritcitat från serien. I trailern kan vi bland annat se Lisa Kudrow leverera raden ”My eyes, my eyes!” från avsnittet The One Where Everyone Finds Out helt perfekt.

Se trailern här:

https://youtu.be/HRXVQ77ehRQ

Friends: The Reunion släpps på HBO max 27 maj. Om det även släpps på HBO Nordic är ännu inte klart men vi håller tummarna.

Läs också: Inför återföreningen – 9 oväntat snygga outfits från ”Vänner”

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2021-05-20 16:26