Skip to content

Saltvattenspray & vassa benor

Nytt år – nytt hår, både i ansiktet och på hjässan. Likt en klassisk gentleman försöker jag klippa mig var 5-6 vecka, för, vem vill se en ovårdad groomingredaktör? Jag klipper mig alltid hos Creative Headz i Stockholm och oftast hos Shako som är en jävel med kniven. Så om du är på akt efter någon … Continued

Nytt år – nytt hår, både i ansiktet och på hjässan. Likt en klassisk gentleman försöker jag klippa mig var 5-6 vecka, för, vem vill se en ovårdad groomingredaktör?

Jag klipper mig alltid hos Creative Headz i Stockholm och oftast hos Shako som är en jävel med kniven. Så om du är på akt efter någon som kan sylvassa benor, göra snygg fade och har stenkoll på skägg och mustasch är det rätt kille.

Min nya hårvårdsfavorit är saltvattenspray. Håll i hatten, du behöver inte vara en hang loose-kille med gyllene lockar för att att uppskatta dess kvalitéer. En saltvattenspray fungerar lika bra som ett slags naturligt hårspray och ger schysst struktur till flygigt hår, långt som kort. Fungerar lika bra att använda i vått som torrt hår.

Processed with VSCO with hb1 preset

Topp 3 saltvattensprayer just nu!

nytt.kop - 3

Organic texturizing salt water spray, 220 kr/150 ml, Björn Axén

– Vegansk produkt med förpackning i återvunnen plast.

salt.bjorn

Alternator, 140 kr/100 ml, American Crew

– Stadga och naturlig glans.

salt.americancrew

Saltwater spray, 189 kr/200 ml, Lernberger Stafsing

– Groomingspray med broccoliolja, fri från parabener och mineraloljor.

salt.lernberger

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.