Hoppa till innehåll

Groomad för gala

I torsdags gick SCBA av stapeln för tionde året i rad. Galan som anordnas av KoHF, Kosmetik- och Hygienföretag utnämner årligen bästa produkterna i (en smula bisarra) kategorier som ”årets kroppsvård under 150 kr”. Dock fick jag äran att dela ut pris i två kategorier – så flott. Vid mitt bord hade jag några av … Continued

I torsdags gick SCBA av stapeln för tionde året i rad. Galan som anordnas av KoHF, Kosmetik- och Hygienföretag utnämner årligen bästa produkterna i (en smula bisarra) kategorier som ”årets kroppsvård under 150 kr”. Dock fick jag äran att dela ut pris i två kategorier – så flott.

Vid mitt bord hade jag några av Sveriges coolaste kvinnor, Susanne Ljung, Kakan Hermansson, Emma Unckel och Frida Fahrman. Vi diskuterade oljor, 70-talshus i Djursholm, hur full man egentligen får bli en torsdag och skönhet som antidepp. Innan galan gjorde jag mig ren och glowing. Såhär såg det ut.

 * * *

 1. Efter en trött dag på kontoret gick jag hem. Tvättade ansiktet med Aesops parsley seed facial cleanser och exfolierade med Kiehl’s facial fuel scrub. Var lagom pepp som ni ser på bilden.

2. Frätte bort alla döda hudceller i universum med pumpkin enzyme mask från Peter Thomas Roth. Detta är en av mina absoluta favoritprodukter. En rivig ansiktsmask som heter duga och ger resultat på riktigt.

3. Grå under ögonen men med babylen hy! Körde en riktigt nära rakning med rakolja från Acqua di Parma och protective shave foam från American Crew.

4. Slaskade på hydra miracle serum från M.Picaut och jojobaolja från L:a Bruket och tog en powernap med Bamboo shot mask från Erborian.

5. Silikonmask FTW!. Med en sån här kan du gå runt i hemmet och fnula med saker medan sheetmasken gör sitt. Ca 25 kronor på Ebay.

6. Återfuktad och nyvaken. Avslutade med smart spf 15 moisturizer från Clinique och cirka all jordens BB cream från Erborian och Dr. Jart. Saltvattenspray från Lernberger Stafsing och vax från Björn Axén.

7. Fönade till håret, dammade på HD-puder från Makeup Forever och vaxade till ögonbrynen. Steamade min smoking från Oscar Jacobson och skjorta från Eton.

Läs mer!

Mina frisyrer 2006 – 2016

ELLE-galan 2016

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.