Hoppa till innehåll

Adidas släpper nya färger av utsålda sneakers

Tom Cehlin Magnusson

Både Pharrells tolkning av NMD och Ultraboost Uncaged får nya färgval.

Förra veckan släppte Adidas en uppdaterad version av sin galet populära NMD-modell, denna gång i samarbete med Pharrell. Den gula skon sålde, som förväntat, slut på rekordtid och genast inleddes spekulationer om att nya färgval skulle släppas, speciellt som Pharrell sprungit omkring i både röda och gröna modeller de senaste månaderna. Och nu ser det ut som att ryktena blir till sanning då bilder på en vinröd version med de japanska tecknena för ”familj” och ”vänner” syns på varsin sko. Under veckan dök också bilder på en grön version upp på Highsnobiety, men i nuläget är det oklart om den gröna varianten ännu är en riktig sko, eller om det är ett Photoshop-påhitt. Den vinröda varianten beräknas släppas inom kort, men ännu är det oklart var eller när.

adidas2

Mer konkret information finns dock om de nya färgvalen för Ultraboost Uncaged, skon som nyligen släpptes med efterlängtade färgade sulor. Sulan är återigen vit, men denna gång släpps skon i mörkblått och khaki för män, och i en ljusblå variant för kvinnor. Skon släpps idag den 27 juli på adidas.com.

adidas3
adidas4

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.