Annons

Adidas släpper vattentäta sneakers med hyllning till Stockholm

Adidas och Sneakersnstuff samarbetar, denna gång för att hylla Sveriges huvudstad. Med material som Gore-Tex och gummi är Adidas Stockholm ett smart sneakerval i vinter.

Tom Cehlin Magnusson

I samarbete med Sneakersnstuff släpper Adidas Originals en skomodell som ska hylla Stockholms moderna design, banbrytande samhällssyn och framåtblickande livsåskådning.

adidas-originals-stockholm-pack-sneakersnstuff-7

Adidas Stockholm, som modellen passande nog heter, är faktiskt en klassisk Adidas-modell som släpptes mot slutet av 70-talet, en av få skor på den tiden som inte var gjord för sportbruk.

Annons

adidas-originals-stockholm-pack-sneakersnstuff-4

Nu har den uppdaterats då man har utrustat skon med en överdel i helt vattentät Gore-Tex och en gummisula som ska skydda mot regn och rusk. Minimalistisk och pragmatisk design, som staden ifråga alltså.

Gilla Cafe.se på Facebook

adidas-originals-stockholm-pack-sneakersnstuff-10

Stockholm är faktiskt inte den enda svenska staden som förärats en Adidas-sko, under slutet av 70-talet släpptes även det tyska märket en sko vid namn ”Malmö”.

Den uppdaterade Adidas Stockholm kommer i två färgval, svart och cementgrått, och kommer kosta 1 399 kr. Skorna släpps i Sneakersnstuffs butiker och online 16 november.

Annons

Dela (424)
Tweeta

Annons


Laddar