Hoppa till innehåll

Aeris färdigblandade drinkar är sommarens smartaste lifehack

Aeris färdigblandade drinkar

Slut på skakandet.

Få saker kan få i gång en sommarfest som en perfekt skakad fördrink. Att blanda dem med tillfredsställande resultat kan vara desto knepigare, i synnerhet om det står många törstiga på gästlistan. Tur då att det finns andra som kan göra grovjobbet åt dig.

Efter en lyckad lansering i Danmark 2021 kommer nu Aeris Cocktails till Sverige och Systembolaget. Den danska drinkproducenten – som bland annat gjort sig ett namn genom stilriktiga samarbeten med modevarumärken som Tom Ford, Tommy Hilfiger och Ganni – utmärker sig med färdigblandade premiumcocktails som, till skillnad från mycket annat i samma segment, faktiskt smakar riktigt bra.

För medgrundaren Nik Neubauer, som drivit egen bar i Barcelona och bland annat jobbat som barchef på Geist och Apollo Bar i Köpenhamn, är bra råvaror A och O för en lyckad cocktail, vilket också är en av hemligheterna bakom framgångarna. En annan är såklart de Instagramvänliga flaskorna som knappast behöver skämmas för sig i hemmabaren.

Aeris har i dag ett habilt utbud med sex olika färdigblandade drinkklassiker: Whiskey sour, Espresso martini, Negroni, Old fashioned, Picante och Tommys margarita. Föredrar du att provsmaka inför köp serveras drinkarna bland annat i baren på Villa Dagmar, Hotell Lydmar och Grand Hôtel i Stockholm lagom till industrisemestern. 

Artikeln publicerades först på Cafés syskonsajt Kingmagazine.se.

Cafés tidigare digitala redaktör Joakim Almén skrev om nöje, nyheter, mode, teknik, livsstil och mycket annat.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.