Annons

Alex Schulman om sin kamp för grusvägen på Gotland

Alex Schulman första gäst i Cafés nya podcast Fördomspodden.

Markus Thunberg
Alex Schulman om sin kamp för grusvägen på Gotland

alex

Emil Persson och Alex Schulman.

På onsdag, 14 september, har Cafés första pod genom tiderna premiär: Fördomspodden med Emil Persson.

Cafés nöjesredaktör testar i podden alla sina fördomar om kända svenskar – på personerna i fråga. Första gäst är medieprofilen Alex Schulman som, bland väldigt mycket annat, berättar om Sveriges kändaste grusväg: den vid hans sommarställe på Gotland.

Annons

Fördomen: Det finns en grusväg på Gotland vars bevarande du slagits för på ett lite fånigt, provinsiellt sätt. Du ha kanske skrivit ett personligt brev i bläck till något kommunalråd där du dessutom skrivit under med hela ditt: Alexander Schulman för att verkligen illustrera seriositet. 

Gilla Cafe.se på Facebook

– Du har ändå rätt i detta och det är ingenting jag är stolt över. På den här grusvägen ligger vår gård och även ett väldigt populärt bageri, och då kommer det mycket bilar som rör upp damm. Då har det varit på förslag att asfaltera grusvägen, vilket har gjort mig otroligt skakad. Och ja, det har skrivits ett mejl. Ett vänligt mejl, där jag har påpekat vikten av att behålla gruset på grusvägen.

Som signerades Alexander Schulman?

– Det kommer jag inte ihåg, möjligen kan det ha varit så.

 

I podden berättar Alex Schulman också om sin passion för patiens, killars ”patetiska svassande för Henrik Schyffert”, avundsjukan på Fredrik Wikingssons och Sigge Eklunds bromance, sin sämsta boktitel och om sin tid som programledare för Paradise Hotel.  

 

Missa inte Fördomspodden – premiär 14 september

Fördomspodden med Emil Persson finns på Acast, Itunes/podcaster – ja, där poddar brukar finnas helt enkelt. Prenumerera på Fördomspodden i din podcaster-app redan nu så missar du inte första avsnittet.

fordomspodden-fb-foto-johan-hedberg

Annons

Dela (0)
Tweeta

Annons


Laddar