Allt du behöver veta om nya streamingtjänsten Paramount+

Stillbild på Tom Cruise från filmen Mission impossible

Gudfadern, South Park och Dexter är några av titlarna som får ett nytt svenskt hem.

Robin Åberg  |  Publicerad 2021-03-26 16:42  |  Lästid: 2 minuter

Streamingtjänster börjar vi få en del av vid det här laget men eftersom det ser ut som det gör med rättigheter till film och serier är streamingdjungeln en verklighet konsumenten får anpassa sig efter. Det bolag som äger rättigheterna till en film vill såklart att deras film ska ses på deras streamingtjänst och de som inte har en streamingtjänst lanserar en egen.

Frågan har ställts tidigare och förtjänar att ställas igen, är det inte dags för ett spotify för film och tv-serier nu?

Senaste streamingtjänsten att nå Sverige är alltså Paramount+ från ViacomCBS. Men är det verkligen värt att skaffa ytterligare en streamingtjänst? Häng med när Café går igenom allt du behöver veta om Paramount+ och avgör själv.

Hur kollar jag på Paramount+?

Till en början kommer Paramount+ finnas tillgänglig via Apple TV-appen som finns på Apples produkter, android, smart TVs samt PlayStation- och Xbox-konsoler. Paramount+ kommer även finnas tillgänglig via ett flertal lokala partners. I Sverige är dessa Tele 2, Telenor och Allente.  

Senare i april kommer tjänsten även att finnas tillgänglig via en Paramount+-app.

Vad kostar det?

Ett Paramount+-abonnemang kostar 69 kr i månaden men den som vill testa tjänsten först kan teckna en gratis provperiod på sju dagar. Tjänsten ingår även i flera av de vanligaste streamingpaketen.

Gudfadern-trilogin kommer gå att se på Paramount+. Foto: Getty

Vilka titlar kommer gå att se på Paramount+?

Redan från start kommer det gå att se ungefär 6 000 avsnitt och filmer, bestående av exklusiva titlar från SHOWTIME, CBS och Paramount Studios samt originalinnehåll från Paramount+. I och med tillgången till titlar från SHOWTIME kommer bland annat nystarten av Dexter och nya dramat The First Lady, där Oscarsvinnande Viola Davis spelar Michelle Obama, gå att se.

Den humortörstande kommer bland annat kunna se alla säsonger av South ParkThe Daily ShowBroad City och Drunk History. För den som letar efter en ny favoritserie utmärker sig västerndramat Yellowstone med Kevin Costner i huvudrollen.

Paramount+ kommer också att vara hem till en rad storfilmsserier som Mission ImpossibleIndiana JonesGudfadern-trilogin, samt nya filmer som Light of my LifeTeslaCapone

Spana in en trailer av innehållet här:

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2021-03-26 16:47