Här är årets 60 bästa julklappar

Cafés Gustav Broström har plockat ihop de 60 bästa julklappar som garanterat kommer att gå hem på julafton.

Text Gustav Broström
Foto Magnus Torsne
Dela (56)
Tweeta

juklappar för män tips 2

Juklappar för den modeintresserade

– Klicka på bilden för att läsa mer om plaggen!

"Satsa på klassiska plagg och accessoarer! Ofta har modekillar säregen smak och att efterapa den kan vara svårt. En klassisk 'Brynmore' i svart eller brunt från Mulberry säger mer än en färgstark och tokig väska. Rent generellt är det bra att satsa på enkla, cleana läderprodukter, eller presentkort"

juklappar för män tips 4

Julklappar för den matintresserade

– Klicka på bilden för att läsa mer om plaggen!

"Gränslandet mellan köket och det övriga hemmet är stort när det gäller foodien. Han blir lika glad för ett slaktarförkläde i läder som för en kokbok eller ett set för att göra riktigt schyssta drinkar. När det gäller köksredskap är dyrare oftast bättre, kvalité för kvanitet. En japansk kniv eller en fransk stekpanna är aldrig fel."

juklappar för män tips 3

Julklappar för den på resande fot

– Klicka på bilden för att läsa mer om plaggen!

"Den hårt arbetande resenären är ofta i stort behov av mjuka saker. En klassisk rundhalsad tröja i kashmir, perfekt för flygresor, eller varför inte en sovmask? Andra säkra tips är weekendbags och passfodral, gärna med initialer på."

julklappar för män tips

Julklappar för den sportige

– Klicka på bilden för att läsa mer om plaggen!

"Likt modekillen är sportkillen ganska kräsen och vet vad som passar hans sport bäst. För att undvika missförstånd och överlämning av kvitton är det bra att satsa på presentkort, en ny träningsupplevelse eller ett par dyra hörlurar!"

Dela (56)
Tweeta
Annons


Laddar