Årets designer: 5 bästa stiltipsen just nu

Andreas Löwenstam på H&M är Årets designer när Café delar ut Cafés Stora Modepris. Här avslöjar han sina bästa knep för att se lite stiligare ut.

Tom Cehlin Magnusson | Foto Björn | Terring  |  Publicerad 2016-11-24 10:46  |  Lästid: < 1 minuter
andy4

H&M:s herrdesigner Andreas Löwenstam är en av modevärldens mäktigaste personer – och nybliven vinnare av Cafés Stora Modepris.

Enligt honom är hoodtröjan ett av höst- och vintersäsongens bästa plagg. Läs alla hans tips här nedan och läs en längre intervju med Andreas här.

Andreas 5 bäst stiltips

– Investera i en ny jacka eller rock vid varje ny säsong, det är ett plagg som kan få äldre plagg att kännas moderna och uppdaterade.

– Jag tvättar alltid mina ull- och kashmirtröjor på låg temperatur i tvättmaskinen, men i stället för tvättmedel så använder jag vanligt hårschampo och balsam för att få dem extra fluffiga och mjuka.

– Hoodien är ett av säsongens bästa och skönaste plagg. Den bärs fördelaktigt under någon av säsongens alla snygga jackor eller rockar.

– Dina läderskor eller boots håller sig snygga bra mycket längre om du ibland pausar användandet av dem och låter dem vila med skoblock.

– Lägg pengar på en riktigt bra frisör. Känslan av att vara nygroomad är ibland lika tillfredsställande som ett nytt klädesplagg.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-09-13 09:51