Hoppa till innehåll

Artisterna som spelar på Lollapalooza-festivalen i Stockholm 2021

Lollapalooza lineup 2021

Flera stora artister och band från 2020 års inställda festival finns bland 2021 års lineup. Om allt går som tänkt går Lollapalooza-festivalen i Stockholm av stapeln 2-4 juli nästa sommar.

Efter succén med den ambulerande jättefestivalen Lollapaloozas första år i Sverige 2019 var det många som såg fram emot rond två av festivalen på Gärdet i Stockholm 2020. Förra årets lineup såg kanon ut med stora namn som Kendrick Lamar, Ellie Goulding, Zara Larsson, Post Malone, Pearl Jam och The Killers.

Sen kom covid som bekant och förstörde allt, inklusive festivalsommaren 2020. Men Lolla-bokarna har inte gett upp hoppet om att kunna arrangera en festival under nästa sommar. Nu har de släppt de första artisterna som ska spela i Stockholm 2-4 juli – om nu pandemiläget tillåter.

Bland de klara artisterna märks flera akter som skulle spelat på Lollapalooza i år, däribland Post Malone, Zara Larsson, The Killers, Kendrick Lamar och Pearl Jam.

Det går att köpa biljetter till festivalen nu, och i och med det osäkra läget meddelar organisationen bakom Lollapalooza att du kan få värdet av din biljett återbetald eller förlänga densamma till festivalen 2022 om festivalen 2021 av någon anledning inte skulle bli av.

De här artisterna är klara för Lollapalooza-festivalen i Stockholm 2-4 juli 2021:

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.