Annons

Ät hamburgaren med nio(!) lager kött och tillbehör – vinn 30 000 kr

Förra årets rekord blir svårslaget!

Olle Arnell
Ät hamburgaren med nio(!) lager kött och tillbehör – vinn 30 000 kr

hamburgare-tavling

För åttonde året i följd anordnar hamburgerkedjan Wayback Burgers en tävling om vem som kan äta upp en hamburgare snabbast. Men det är en ordentligt tilltagen hamburgare det handlar om. Det du ser på bilden är en hamburgare bestående av nio lager kött, ost, tomat och sallad mellan två bröd, även kallad en trippel trippel-burgare.

Annons

Hittills har 800 personer anmält sig att tävla om vem som äter den 1 780 kalorier tunga burgare fortast och den som vinner får 3 330 dollar, ca 30 000 kr.

Gilla Cafe.se på Facebook

 

Tävlingen hålls den 18 september, men hejda dig en smula med att boka biljett och anmäla dig. Om du ska ha någon chans att vinna måste du vara riktigt snabb – förra årets vinnare blev Molly Schulyer som fick i sig hela den trippla trippel-burgaren på 40 sekunder!

För att få delta i tävlingen måste man också skriva under ett avtal där Wayback Burgers avsäger sig allt ansvar för deltagaren. I avtalet står bland annat att deltagaren ”kommer delta i aktiviteter som involverar risk för skador på personliga tillhörigheter och allvarliga skador, inklusive kvävning, kräkningar, illamående och yrsel, samt sociala och ekonomiska förluster”.

Själv skulle jag vara imponerad av vem som helst som ens fick i sig hela burgaren – utan tidspress.

Annons

Dela (140)
Tweeta

Annons


Laddar