Baileys Ice Cream Truck kommer till Trädgården och säljer alkoglass

Baileys Ice Cream Truck, "glassbilen för vuxna", gör ett stopp i Stockholm och klubben Trädgården den 16 juni.

Malin Ny  |  Publicerad 2018-06-07 09:07  |  Lästid: 1 minut

Sommaren och glassäsongen är här och en av årets kanske godaste nyheter kommer från likören Baileys som gjort en glassbil för vuxna, Baileys Ice Cream Truck.

Tillsammans med glassproducenten StikkyNikky har man tagit fram fyra olika glassmaker, Baileys Irish Cream, Baileys Almande, Baileys Iced Coffee och Baileys Chocolat Luxe.

Glassbilen kommer att finnas i Stockholm den 16 juni då den besöker sommarklubben Trädgården i Stockholm. Glassen kommer även att att säljas i StikkiNikkis åtta egna glassbarer i Stockholm, under juni till augusti.

– Jag har länge experimenterat med att göra glass av olika drycker och jag tycker Baileys fungerar otroligt bra som smaksättare i glass. Jag älskar deras olika smaker och den krämiga konsistensen som verkligen höjer smakupplevelsen, säger Nicole Pepper, grundare av StikkiNikki och kreatör bakom recepten, i ett pressmeddelande.

Glassbilen finns på plats mellan kl. 14.00 – 22.00. Priset för glassen är 35 kr för en skopa, och 50 för två. Åldersgränsen är 25 år.

Här hittar du alla StikkiNikkis butiker.

Artikeln publicerades först på ELLE.

 

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2018-06-07 16:38