Hoppa till innehåll

Bästa köpen just nu, enligt Café

Armband, jeansjacka och en röd skjorta.
Redaktionen

Köpen som får redaktionens hjärtan att slå några extra slag.

Cocktailglas från Bobo

Joakim Kullmer, Art Director

Har du hängt i baren på Röda Huset, At Six eller Brutalisten i Stockholm är chansen stor att du druckit ur glas från Bobo. Min favorit är lövtunna cocktailglaset Boobette i blyfri kristall. Kombinera med Phaidons fina drinkbok Spirited, balkong och fint väder så har du våren 2023 i din hand. 490 kr för paret.

Armband från All Blues

Tom Cehlin Magnusson, redaktör

Efter att ha tillbringat flera mörka vinter­månader inuti ett tungt Happy Mondays-skov så har det fått stilmässiga ­konsekvenser. ­Manchester-bandets älskvärt amatörmässiga funkrock är bra i sig men framför allt har drömmen om en tjock armbandslänk, pösiga blåjeans och att ha en kompis som kallas för ”Knobhead” väckts återigen. All Blues enkla ­armbandslänk känns som en bra satsning även i vår. 1 900 kr.

Skjorta från Séfr 

Joakim Almén, digital chef

Började nyligen köpa kläder från svenska retro-mästarna Séfr (absolut, jag är sen på bollen) och nu kan jag inte sluta messa om deras briljans för min omgivning. Tänker att färgen röd är min personliga modefärg våren 2023, därför blir nästa köp den här skjortan i viskos/ull­blandning. Har redan en liknande gul Séfr-skjorta som är lika skön på kroppen som en gitarr med tremoloeffekt är för öronen. 2 200 kr.

Jeansjacka från Blk Dnm

Rasmus Blom, redaktör

Johan Lindebergs rock’n’roll-etikett Blk Dnm är tillbaka efter flera års frånvaro från allas vårt gemensamma medvetande. Den här gången utan Johan själv, men väl med toppendesignern Jessy Heuvelink vid rodret. Jag är spekulant på jeans­jackan 75 Vintage Blue i vår. 2 400 kr.

Solglasögon från Oscar Magnuson

Joel Ågren, chefredaktör

Oscar Magnusons stilrena high end-glasögon går ofta lite under radarn när man pratar om solglasögon i Sverige. Det är synd, för de handgjorda bågarna är bland det finaste det här landet har att erbjuda. Den Wayfarer-doftande solglasögonmodellen Serge i grönt kommer att sitta som en smäck på min näsrot i vår. Plus i kanten för det lyxiga läderfodralet från Tärnsjö Garveri. 4 200 kr. 

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.